Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16-17 éves lányok! Válaszolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves lányok! Válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Gondolom ti is sokszor beszélgettek a pasitokkal MSN-en vagy akár telefonon. Titeket mindig a srác keres fel? Soha egyszer nincs olyan, hogy ti írtok rá vagy hívjátok fel? Csak mert az a lány aki nekem tetszik, az bas*ik keresni engem, de azt elvárja, hogy én fussak utána. Nekem ez elég hülyén jön le, úgy érzem mintha szarnának rám, pedig nem, mert tudom hogy a lány érez irántam valamit. Szóval ez nálatok is így van és én vagyok az idióta, hogy úgy gondolom néha azért ő is felkereshetne? Még egyszer nem tette. Tudom, hogy a pasi dolga kezdeményezni, de ez szerintem nem számít annak. Vélemény?
2011. júl. 25. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt komolyan el sem tudod képzelni hogy nem úgy érdekled? Nem létezik, hogyha valaki komolyan érdeklődik irántad akkor 1 hónapig kibírja csak mert büszke.
2011. júl. 25. 16:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy érdeklem, mert ha akárhányszor találkozunk mindig van valami köztünk.

Ő nála igenis lehetséges, hogy ennyi ideig tartson...

Legutoljára amikor beszéltünk kihívtam találkozni és mondta, hogy velem bármikor kijönne. Aztán nem lett belőle semmi és azóta csak "csend" van.

2011. júl. 25. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:

az én barátomra mindig én írok rá és én hívom fel amikor rákérdezek miért nem keres csak annyit mond hogy "nem szoktam nézni ki van fent akinek kellek majd rám ír" vagy a telefonálásra pedig nincs pénz a telefonján

17/L

2011. júl. 25. 16:38
 14/16 A kérdező kommentje:
hát kedves utolsó..szerintem ez sem normális
2011. júl. 25. 16:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, azért az már a ló túloldala sztem is. :P
2011. júl. 25. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:
"kedves utolsó" vagyok (a kérdező szerint) : D tudom h nem igazán normális de nem tudok ellene semmit szinte tenni túlságosan szeretem ahhoz hogy elhadjam
2011. júl. 25. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!