18-19 éves lányok! Válaszolnátok pár kérdésre?
Leírnátok nekem a magasságotokat, hány kilók vagytok és hogy hányas melltartóméretetek? Van-e valahol rajtatok felesleg, vagy éppen túl vékonyak vagytok és hízni szeretnétek? Eljártok konditerembe vagy futni vagy valamilyen edzésre, esetleg otthon tornáztok?
Köszönöm előre is a válaszokat!
167/51, hízni szeretnék, nincs rajtam egy gramm felesleg sem :) 75/B melltartó.
Otthon tornázom.
18 vagyok.
161cm és 54kg. 85/b a melltartóméretem. De kb 3-4 kg-t szeretnék hízni Nyáron minden nap úsztam mivel tóparton lakunk,de mivel hidegebb van most már csak hetente tudok menni uszodába. Mióta sportolok jobban érzem magam. Igazán formás lett a combom, fenekem és a karom is.
Ajánlom mindenkinek!
156cm 48-49kg körül 75/C
Csak az oldalamon van egy kis felesleg, de mivel keskeny a csípőm, ez jól áll, szép ívű derekam van tőle.
Aerobicra járok, szeptemberől spinningre is, hogy izmosodjak és feszesedjek.
164cm
50kg, nincs rajtam felesleg, sőt szivesen híznék még 3-4 kilót.
70/B melltartót hordok
Nem járok edzeni. Nyáron sokat jártam úszni, kajakozni. Suliidő alatt lehet eljárok majd esténként futni.
18/L
176/61
75/B.
20 éves vagyok,lány.
Maximum a fenekemen és a combomon akarok feszesíteni, mostanában pedig párommal felüléseket csinálunk.
Néha érzem hogy van felesleg itt-ott, de nem vészes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!