Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek eltúlozza?
A pasik azzal hitegetik a naív lányokat/nőket/asszonyokat, hogy a házasságuk már régen rossz... EZért mennek bele új kapcsolatba, de ameddig nem derül ki(le nem buknak) nem hagyják el az asszonyt a szeretőért...Utána is leginkább csak kidobják őket...
A barátnőm egy nála 25 évvel öregebb pasi szeretője. AZt hiszi,h a pasi elhagyja érte majd a nejét, de egy bő háromnegyed éve semmi változás...
Egy másik barátnőm meg a túloldalról kóstolt bele: egy éves házasság után lebukott a férje,hogy egy csajszival csalja 3 hónapja... Nem volt gond a házasságukkal, de sok férfi nem tud ellenállni a kísértének...
Ha nem a te hibádból válnak akkor nincs vele semmi baj,de persze csak ha tényleg válnak! Nem bűn az hogy két ember beleszeret egymásba,akkor sem ha az egyik már (volt) házas de tönkrement a házassága. Ez kb. ugyan olyan mint ha a válásuk után ismertétek volna meg egymást,csak nála ez a tönkrement házassága alatt következett be. Váljanak el aztán legyetek együtt boldogok!:)
A barátnődnek szerintem nincs igaza de mivel ő vallásos megértőnek kell vele lenned,béküljetek ki,emiatt ne menjen tönkre egy barátság. (Ha máshogy nem megy mond azt neki hogy megszakítottátok a kapcsolatot ezzel a férfival amíg el nem vált). És ne legyen lelkiismeretfurdalásod mert nem te tehetsz róla,ezt te is tudod.
Lehet,h csak én vagyok ilyen hitetlen (a két rossz tapasztalatú barátnővel lsd feljebb), de akkor hiszem el, ha válni akar, amikor külön lakásban él, a leendő ex-felesége tud rólad (értsd: lát téged együtt a pasival) és beadták a válópert...
A barátnőmet is hitegeti az "öreg" mindig..'Makást keresek szívem', 'Csak a gyerek miatt nem adtam még be a pert' (21 éves a "gyerek"), ' Ha rendeztem az anyagi helyzetem akkor válunk' és a legjobb, tényleg elhangzott februárban: ' MÉG RENDBE KELL TENNEM A KERTET MIELŐTT ELKÖLTÖZÖM,H NYÁRON NE A GYEREKNEK KELLJEN MEGCSINÁLNIA, HA VÉGEZTEM, ELKÖLTÖZÖM OTTHONRÓL! :D Biztos nagy a kertjük és még mindig nem végzett...
De,ha tényleg elhagyja, akkor drukkolok, legyetek boldogok, és onnantól a barátnőd is csak örülhetne,h Te boldog vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!