Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek eltúlozza?

Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom,ami elég bonyolult,mert régen sosem mentem volna ilyenbe bele.De szerelmesek lettünk egymásba,és hát ilyen a szerelem,csak jön és kész.A pasi egy évvel ezelőtt feleségül vett valakit,mi kb. 3 hónapja vagyunk együtt,se gyerek se semmi,csak a szar házasságuk mindkettő el akar válni..és nem miattam,mert már bőven előttem gondjaik voltak.A barátnőm nagyon vallásos,össze is vesztünk,szerinte ez nagy bűn,de manapság már sokan elválnak,éljen örökre egy boldogtalan kapcsolatban?engem meg már felemészt a lelkifurka..
2011. júl. 25. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem túloz. Valóban, egyre több a válás. Ha hullámvölgyben van a kapcsolatuk, akkor könnyen másba szerethet, ám ennek gyorsan vége lesz. Igaza van.
2011. júl. 25. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:

A pasik azzal hitegetik a naív lányokat/nőket/asszonyokat, hogy a házasságuk már régen rossz... EZért mennek bele új kapcsolatba, de ameddig nem derül ki(le nem buknak) nem hagyják el az asszonyt a szeretőért...Utána is leginkább csak kidobják őket...

A barátnőm egy nála 25 évvel öregebb pasi szeretője. AZt hiszi,h a pasi elhagyja érte majd a nejét, de egy bő háromnegyed éve semmi változás...

Egy másik barátnőm meg a túloldalról kóstolt bele: egy éves házasság után lebukott a férje,hogy egy csajszival csalja 3 hónapja... Nem volt gond a házasságukkal, de sok férfi nem tud ellenállni a kísértének...

2011. júl. 25. 14:24
 3/9 A kérdező kommentje:
nem igazán érted..ez nem hullámvölgy,szarul élnek már a házasság óta,a csaj sem szereti, a pasi sem..ilyen egyszerű..vagy te továbbra is a szar házaságodban maradnál,és igen már próbálták rendbe hozni mielőtt erre is kitérnél..és nem ő mondta h sok házasság végződik válással hanem én
2011. júl. 25. 14:24
 4/9 A kérdező kommentje:
de tényleg elkezdte..a lakás hirdetve van,és engem szeret meg én is őt.Van ilyen.nem olyan hihetetlen.én inkább array lettem volna kiváncsi,hogy ez olyan rohadt nagy bűn?én is elítélterm,mind addig amíg nem kerültem ilyen szituba.és bizony elhihetitek hogy ti is más szemmel néznétek a dolgot.
2011. júl. 25. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, ha valóban nem szeretik egymást, és külön élnek, akkor legyél a barátnőddel nagyon megértő. Legyél vele türelmes. Ha így nevelték, ill. amint írtad, nagyon vallásos, akkor nem az ő hibája, ilyen a gondolkodása. Szép lassan próbáld meg megértetni vele...
2011. júl. 25. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha nem a te hibádból válnak akkor nincs vele semmi baj,de persze csak ha tényleg válnak! Nem bűn az hogy két ember beleszeret egymásba,akkor sem ha az egyik már (volt) házas de tönkrement a házassága. Ez kb. ugyan olyan mint ha a válásuk után ismertétek volna meg egymást,csak nála ez a tönkrement házassága alatt következett be. Váljanak el aztán legyetek együtt boldogok!:)

A barátnődnek szerintem nincs igaza de mivel ő vallásos megértőnek kell vele lenned,béküljetek ki,emiatt ne menjen tönkre egy barátság. (Ha máshogy nem megy mond azt neki hogy megszakítottátok a kapcsolatot ezzel a férfival amíg el nem vált). És ne legyen lelkiismeretfurdalásod mert nem te tehetsz róla,ezt te is tudod.

2011. júl. 25. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet,h csak én vagyok ilyen hitetlen (a két rossz tapasztalatú barátnővel lsd feljebb), de akkor hiszem el, ha válni akar, amikor külön lakásban él, a leendő ex-felesége tud rólad (értsd: lát téged együtt a pasival) és beadták a válópert...

A barátnőmet is hitegeti az "öreg" mindig..'Makást keresek szívem', 'Csak a gyerek miatt nem adtam még be a pert' (21 éves a "gyerek"), ' Ha rendeztem az anyagi helyzetem akkor válunk' és a legjobb, tényleg elhangzott februárban: ' MÉG RENDBE KELL TENNEM A KERTET MIELŐTT ELKÖLTÖZÖM,H NYÁRON NE A GYEREKNEK KELLJEN MEGCSINÁLNIA, HA VÉGEZTEM, ELKÖLTÖZÖM OTTHONRÓL! :D Biztos nagy a kertjük és még mindig nem végzett...

De,ha tényleg elhagyja, akkor drukkolok, legyetek boldogok, és onnantól a barátnőd is csak örülhetne,h Te boldog vagy!

2011. júl. 25. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
A válás bűn, de a megcsalás nem?
2011. júl. 25. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert szerinted veled a házassága olyan tökéletes lesz, hogy tankönyvben fogják tanítani? Bizonyára minden egyszeri lány ezt képzeli, aztán jön a feketeleves. De megérdemli, mert mégiscsak loreál. Ha most rosszindulatú lennék, azt mondanám, vedd rá, váljon el, vegyen el, és pontosan olyan rossz legyen az a házasság is egy következő hasonló mellett. Szerintem inkább garnier legyél, és törődj magaddal, ne tipikusan mások után fuss.
2011. aug. 16. 23:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!