Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi, aki megcsalta a feleségét, míg ő terhes volt?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy miért. (Próbálom megérteni a férjemet.)
2011. júl. 25. 10:30
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
73%

Tudom, hogy nem ide tartozik, de miért szeretnénk azt hinni magunkról, hogy nem vagyunk állatok?

Én beismerem. Én egy állat vagyok. :-D

De büszke vagyok rá. Azért mert én le tudom írni a nevem, meg tudom használni a számítógépet attól még egy állat vagyok. Azon belül meg ember. Oké más állatok nem képesek ilyesmikre, de van amelyik meg világít a sötétben. Én meg azt nem tudom. Nem tudom kiszagolni a ragadozót sem 150 méterről.

Nincs nagy különbség köztünk, csak egyeseknek derogál ez. Az hogy mi mennyi mindent elértünk, meg feltaláltunk stb. az csak nekünk számít. Egy meztelencsigának magyarázhatnánk, hogy hány lóerős a kocsink.

Nagyon felelőtlen és egyben beképzelt dolognak tartom, hogy ennyire kiragadjuk az emberi fajt a többi közül, és feljebb helyezzük. Nem véletlenül pusztul a természet miattunk. Nem ismerjük el, honnan jöttünk.

Azt viszont én elismerem, hogy ez kicsavart logika. De logika. Ha egyesek azzal magyarázzák, hogy az ösztönök meg minden, meg szükségletek, és egyébként is a férfiak így vannak programozva meg bla bla, azért csal meg egy ember egy másikat akit elvileg szeret, aztán meg bizonygatja, hogy ő nem állat, az is baromira kicsavart logika. Ha EMBER akarsz lenni, és kiakarod magad emelni, akkor viselkedj is úgy.

2011. júl. 25. 14:32
 32/32 anonim ***** válasza:
73%
Egyetemen még a magyar oktatási rendszer viszonyai mellett is elég 3-4 év pszichológia hallgatás ahhoz, hogy rájöjjetek: nem sokkal vagyunk jobbak az állatoknál, és éppen csak egy csipettel másabbak az előre programozott robotoknál. A döntéseink legkisebb százaléka valódi döntés, a maradék mind automatikus, motorikus, ösztönös cselekedet.
2011. júl. 25. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!