Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki megcsalta a feleségét, míg ő terhes volt?
Nagyon kicsavart logika szerint írtál. Az állatokat hoztad fel példaként, de azért vannak elég fontos különbségek. A legfontosabb, hogy az ember minden állattól különbözik.
Az állatoknál, amelyik nőstény nem tüzel, arra a hím nem is AKAR rámászni, mert csak a tüzelés során történik meg, hogy illatnyagokat bocsát ki a szuka, ami beindítja a hímeket.
Ami a domináns hímet illeti, nagyon jó ötletet adtál, hogy leírjak valamit.
Az egyik: bizonyos férfiaknak a nők mindent megbocsájtanak. Ha valaki vezérigazgató valahol, dúsgazdag és hatalmas férfi, akkor szinte bármit megtehet a feleségével, az soha nem fogja ezt a szemére vetni. Egyrészt nem akarja kockáztatni a biztonságát, másrészt, bár szidja a férjét, tudat alatt mégis felnéz rá, ezért nem szól semmit.
A másik: mindenki ismeri a tipikus "jófiúszerepoet", amikor a lányok sokáig hitegetnek egy srácot, ő pedig egyedül él évekig. Azután a lányok kiöregednek ebből a szerepből és az addig lenézett fiúra hajtanak rá, mert ő jó lesz férjnek. Összeházasodnak, gyerek születik, minden szép és jó. De soha nem fogja úgy szeretni a férjét, mint az egykori "rosszfiút", még mindig őutána dobog a szíve, amikor véletlenül összefutnak.Amikor pedig esetleg a férje lép félre, mert egy fiatal lánynak kölcsönösen megtetszenek, akkor megy a háború. Olyankor felejti el minden nő, hogy volt idő, amikor ők szórakoztak a sráccal és akkor semmilyen lelkiismeret-furdalásuk nem támadt emiatt.
Kérdező, bocs, hogy eltértem a témától, csak jólesik leírni néha az embernek a gondolatait.:)
Az aki megcsalja a másikat miközben a felesége terhes, szerintem nem különb egy állattól bocs.:) Látom kiakadtál azon , amit az egyik válaszoló írt, hogy az embert az állatokhoz hasonlította. Nem hiszem, hogy aki olyan könnyedén veszi a megcsalást annak ezen kikéne akadnia. Hiszen erről szól az egész nem? Ösztönök. Nem különb az ember akkor sem, ha csak ösztönökről van szó. Aki meg nem tudja félretenni akkor sem, ha párkapcsolatban él, akkor lehetne azt mondani, hogy ember állattal van dolgunk.;)
Az meg hogy szerinted mindig kivánnia kéne az ember lányának a szexet, az meg eleve hibás. A férfi sem kívánja mindig. De ha te mászol rá a nőre akkor benne van a pakliban, hogy esetleg most nem akarja. Úgy ahogy fordítva is.A nő kívánja, de a férfi nem akarja.
A jó meg rossz fiú elég hülyeség. Amíg egy jófiú azon sír, hogy így meg úgy milyen rendes meg normális és emiatt nem kell senkinek..(tulajdonképp nem is amiatt nem kell senkinek, mert rendes meg normális hanem teljesen más miatt de ezt nem írom le tök mindegy) addig a "rossz fiú" meg nem problémázik ilyeneken. Már pedig a normális fiúk sem olyan szentek, már akiket eddig ismertem.. Ugyanúgy a normálisnak hitt, rendes fiúk is megcsalják nyugodt szívvel a másikat. Úgyohgy ugyanott ott vagyunk ahol a part szakad.
De, írd el nyugodtan, mi a hiba a jófiúkkal, nagyon kíváncsivá tettél! A Kérdező biztosan megbocsájtja, lehet hosszabb is.
Még valami, ami nagyon fontos! Én most itt kendőzetlenül leírtam, amit gondolok. Mégis, lehet, amikor odakerülök, hűséges leszek és eszembe sem jut majd. Ezt nem tudhatom. Viszont: sokan mások, akár itt a GYK-n, akár a való életben szentnek mutatják magukat és eközben habozás nélkül félrelépnek.Az ilyesmit gyakran nagyon nehéz vagy szinte lehetetlen bebizonyítani.
Érdekesség: Pár éve nagy balhé volt belőle Moszkvában, amikor lebukott egy ügynökség, ami jó pénzért titkos randikat szervezett meg félrelépőknek. Az ügyfelek java része amúgy nő volt. :)
Aha és abból egyértelmű következtetést vonsz le, hogy a nők csalják meg jobban a férfiak, mintsem fordítva.:)
Én pont úgy tudom, hogy inkább a férfiak csalják meg a nőket de persze ebből sem lehet egyértemű következtést levonni, hogy ez tényleg így van. Én nem hiszek ilyen statisztikákban.
Az a baj velük, hogy túlságosan erőltetten csinálják ezt a rendes dolgot. Az nem baj, ha valaki rendes természetesen legyen az. De azt már jobban fel lehet ismerni, ha valaki csak azért csinálja, hogy jobban lekenyerezzék az illetőt, vagy, hogy jobban bevágódjanak. Közben meg az egész dologtól ki van a ... is. Legszívesebben nem így viselkednének. De nem mernek azok lenni akik valójában is. Nem kell "rosszfiúvá" válni, csak görcsösen csinálják azt amit nem is akarnak. Akiket eddig ismertem mindről kiderült, hogy az összes nőt rib@ncnak gondolják, csak mert nőnek született. És ezt mind azért teszik, mert visszautasításokat kaptak. Na de a pofonoktól lesz erősebb az ember. A rossz fiúkat meg utálják meg mindennek lehordják. Nem biztos, hogy aki határozott és nem görcsölő, laza stílusú az egyből rossz fiú. Már pedig ezeket mondják mindig rossz fiúnak. Van amelyik tényleg az is, aki kihasználja a nőket de akkor kérem én miért kell azokat a nőket bánni, akik hagyják magukat kihasználni(?).. Aztán meg ott van a negatív önkép, negatív gondolkodás hozzáállás dolgokhoz. Aki jobban belemélyül, az automatikus észreveszi ezt a másikban. Ezért is menekülnek az ilyenektől a nők. Egy negatív figura akár fiú akár lány, nem biztos, hogy bejövős. Már pedig egy olyan normális(?) rendes srác aki annak gondolj amagát, hogy milyen normális meg rendes az általában azért lesz negatív mert nem tud tapasztalatokat szerezni mert vagy általánosításokból leszűr egy következtetést, hogy az összes nő ribanc. Vagy azért lesz az, mert amúgy alapból negatívan áll hozzá mindenhez, mert nincs önbizalma.
De lényegtelen, erről többet is lehetne írni nem csak ennyi. Zavarosan írtam le(talán), de aki tudja és hasonló tapasztalatai vannak az tudja miről regélek itt.
Nekem pont az a bajom, hogy semmilyen ribancozást nem hallanak tőlem. Plussz sokkal kevesebbnek tűnök kívülről, mint amennyi valójában vagyok.(ezt a szakember mondta)Szeretnek, csak éppen hogy a toleranciám miatt. Mindegyiküket meghallgatom, próbálom kicsit jobb kedvre deríteni őket és persze nézek nagyokat. Amikor az ember kedvesen és türelemmel fordul a lányok felé, hihetetlenül megnyílnak neki. Volt, aki négy sráccal is megcsalta a barátját, ebből kettővel egy napon belül. Volt olyan, aki több tucat fiúval lefeküdt és közelebb volt az 50-hez, mint a 100-hoz. Bevallom, sokszor óriási volt a kísértés, hogy megkérdezzem, nem-e tartozhatnék közéjük, de féltem, hogy elveszíteném őket, mint barátot, így nem tettem.
A két barátnő pedig hihetetlen szerencse árán jött össze.
Még ennek is örültem.
Megnősülni egy darabig még biztosan nem fogok és jobb is lesz így. Ki tudja, talán pár év múlva másként látok majd mindent!Köszönöm, amiket leírtál, nagyon érdekes volt, igyekszem majd hasznosítani.
Annyit mondanék még ezzel a rendes jófiúval kapcsolatban.
Két rétege létezik. Az egyik van amelyik csak megjátsza és valójában nem is olyan jófiú mint amilyennek mutatja magát, és van a másik réteg aki valóban tényleg rendes és nem játsza meg magát aki őszinte és valóban meg lehet benne bízni, mint emberileg és mint párkapcsolatban is.
Nos én eddig az első kategóriából találkoztam össze ilyenekkel csak..
Örülök, ha valóban! hasznos volt amiket írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!