Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki megcsalta a feleségét, míg ő terhes volt?
Szerinted egy terhes nő mindig szexelni akar? Kétlem. Van olyan is akinek teljesen lecsökken az étvágya ilyenkor.
Ezt meg lehetne érteni már aki tényleg gyereket akar, igazán. Benne van minden a pakliban.
Én nem élek álomvilágban még a rózsaszínű köd sem borít el.
Én is tartom magam ahhoz amit írtam.
Aki úgy gondolja, hogy nem tudna szex nélkül élni 9 hónapig az inkább ne is vállaljon gyereket. Az ilyennek felesleges.
A másik az, hogy gondolom te sem kívánod mindig a szexet van olyan, hogy nem is akarsz együttlétet. Vagy te mindig készen állsz a nap 24 órájában? Lehet, hogy igen. De ha azt gondolod, hogy csak akkor lesz szex ha a nő úgy kívánja akkor tévedsz, mert van amikor meg a nő kívánja úgy de a férfi meg nem akarja. Fordított esetben is nézzük ezt, ne mindig csak egyetlen egy oldalról.
"k. Nem érdekel mások véleménye, elég cudar életem lenne, ha mindig annak akarnék megfelelni. "
Nem megfelelni kell, hanem kompromisszumot kötni. Mondok egy példát, ha reggel kócosan kelsz fel én akkor is szeretlek.
Vagy ha felszedsz plusz 5 kilót akkor is szeretlek, mert így tetszel ahogy vagy. stb... Ha kompromisszumot köt az ember(amit amúgy sokan elfelejtenek mi is kell egy igazi párkapcsolathoz) akkor nem lesz az, hogy megfelelni akarási kényszer, meg mit tudom én még mi..
"Én pedig alkalmazkodhatok hozzá egész életemben és abszolút semmi magbecsülést nem kapok érte."
Megbecsülést azt kapsz, maximum nem veszed észre, mert ha nincs szex akkor az már hú de nagy baj. Számomra nem mérce a szex a kapcsolatokban, lehet az elején jó tud lenni. Ha a pasim nem akarná a szexet megérteném. Maximum megmasszíroznám és ennyi. Ha arról beszélsz, hogy hosszabb ideig(évekig akár)( mármint amelyik nem terhes) nincs szex ott már lehetnek problémák. De ha mondjuk pár napig nem akar szexelni , akkor azt simán meglehet érteni.
Tudod, én inkább azt sajnálom, hogy ritkán vannak igazi kapcsolatok, méy érzésekkel, tisztelet és becsület a másik iránt. Ez nem rózaszínű köd, nem álomvilág. Ez lenne az elvárás, ha valaki párkapcsolatot akar, ami nem hamis. De ez manapság ritka.
Éltem én már hosszú évekig is szex nélkül. Kibírtam, de milyen áron? Nagyon rosszul éreztem magaamt és senkit nem érdekelt. akkro döntöttem el, hogy soha töbé nem fogok koplalni.
A másikesetre mondok egy példát. Hat éve meghalt az apám. Másnap elmentem dolgozni egy több napos munkára, hogy addig se kelljen erre gondolnom. amikro hazajöttem, a barátnőm eléggé fel volt spanolva. Egy hét telt el és neki az kellett. Én nem akartam, de elkezdett tombolni, mert mindig az volt, amit ő akart. Ha szakítok vele, évekig nem lett volna senkim. Kénytelen voltam belemenni.
Máskor, amikor én szerettem volna és neki nem tetszett valami, egyszerűen elzárkózott.
A másik szó nélkül dobott, amikor találkozott valakivel, aki jobban bejött neki, mint én. Még csak el se mondta nekem, egyszerűen megszakította velem a kapcsolatot, nem vette fel a telefont, nem olvasta el az e-mailjeimat(távol élt), amikor pedig meglátogattam, teljesen hidegen, érzéketlenül fogadott és nem volt hajlandó semmire.
Ezek után mit kéne gondolnom?
"Egy hét telt el és neki az kellett. Én nem akartam, de elkezdett tombolni, mert mindig az volt, amit ő akart. "
Igen ez a baj. Megengedted neki belementél, holott nem akartad. Ezért érezte úgy, hogy ő mindent megtehet. Már itt hibázik az ember. Nem csak a te hibád, az ő hibája is, de ha felszólaltál volna ez ellen akkor nem lett volna az, hogy mindig azt kellett csinálni amit és amikor ő akart.
Azt nem írtad, hogy párkapcsolatban éltél hosszú évekig szex nélkül? Na erre írtam azt, hogy ott már problémák lehetnek.
Azt kéne gondolnod, hogy a férfiakban is ugyanilyenek találhatóak meg. Mint a Kérdező kérdése.. Nem akarok csúnya dolgot leírni a kérdés témájával kapcsolatban. De ezt még mindig állíthatom, hogy az aki megcsalja a feleségét miközben terhes, arra nem mondható , hogy igazi férfi lehet, és azt sem lehet mondani, hogy őszintén szereti a másikat. Még is mire gondol miközben csalja a feleségét, aki terhes? Vagy hogy tudja ezt kikapcsolni magában.Én csak ezt nem tudom megérteni. De mint írtam bizonyosan én vagyok rosszul programozva. NIncs ezzel baj, csak én nem akarok hamisságban élni épp ezért soha nem fogok gyereket szülni. Boldogok a tudatlanok- mondani szokták, én nem akarok tudatlan lenni. Elég volt az amit szüleim kapcsolatában is láttam. És én mit gondoljak ezek után? Hogy a férfiak sem szentek, úgy ahogy a nők sem.
És csak azt tudom mondani, hogy ritka az igazi kapcsolat, ahol nincs megcsalás, nincs hazugság, és őszinte szeretet van a másik iránt. Ha nem találom meg akkor élek egyedül, de nem fogok élni egy hamis kapcsolatban.
És akkor inkább leéled az életedet egyedül?
Ne csinálj már hülyeséget! Nagyon egyszerű a recept: vagy keresel egy nagyon szerény igényű/nagyon kiélt, kiégett férfit vagy nem fogsz nyomozni a másik után, nem fogsz kérdezősködni és boldog leszel.
Ha érdekel, akkor elárulok valamit. Régen kifejezetten kultúrája volt a szexnek. A férfiak nyilvánosházba jártak, sokszor a feleségük tudtával. A nők pedig elmentek orvoshoz vagy egyéb más szakemberhez, aki a kezelés mellett egyéb szolgáltatást is nyújtott.
Természetesen nem azt akarom mondani, hogy minden korban mindenki mindenkivel szexelt agyba-főbe, csak azt, hogy messze nem olyan szentek az emberek, mint amilyennek mutatják magukat.
Kedves 75% aki férfi! :-)
Sajnálom, hogy neked eddig ilyen rossz tapasztalataid voltak. Azt is elismerem, hogy minden bizonnyal sok ilyen "eset" van, mint amiket leírtál. Egyik oldal sem szent, hülye meg mindenhol akad.
De egyet szeretnék elmondani. Evolúciós alaptörtvény, hogy mindig a nőstény dönt, mikor van szex!!! Ez van.
Láttál már kutyát amint lerendez egy nem tüzelő nőstényt? Nem nem, illedelmesen meg kell várni amíg eljön a pillanat. Persze ez csak egy példa a sok közül.
Képzeld csak mennyivel jobb, hogy nem vagy kutya, mert akkor még ritkábban szexelnél. :-D Kevés az olyan állatfaj, akik pusztán csak az élvezet kedvéért szexelnek és nem lesz belőle a legtöbb esetben utód. :-P
Farkasoknál pl. csak a domináns pár szaporodik és a többi falkatag segédkezik a kicsik gondozásában, ráadásul a hímek heréje részlegesen el is sorvad. Meg ugye a csoportban élő állatok jórészénél 1 db domináns hím van, a többinek meg alá szolgája. Vagy elvándorolnak és alapítanak más bandát, vagy ennyi. És még a saját háremükben sem ők döntenek arról mikor van szex. Bumm.
Szóval annyira ne sajnáljuk magunkat. Lehetne rosszabb is. Szerintem...
:-)
Hát, inkább élek egyedül őszintén magamban, mint egy olyan kapcsolatban ahol ugyan nem akarom, hogy eljusson a tudamotig, hogy a férjem megcsal miközben én esetleg terhes vagyok , vagy ha nem is vagyok terhes de megtudom, hogy megcsal de nem akarok "boldog" tudatlan lenni.:)
Nem akarok egyedül élni, természetesen szeretnék én is párkapcsolatot, de nálam nincs esélye olyannak, aki úgy gondolkodik, hogy ' mit számít az a megcsalás? hiszen ez benne van az ember természetében, mert a szex az ösztönös..' .-.-
Persze ezt sem lehet egyszerűen kiküszöbölni, hiszen biztos nem állít úgy oda hozzám, hogy 'na most én olyan megcsalós fajta vagyok és ha nem elégítem ki a vágyait, akkor tutira megfoglak csalni..'. Szóval vagy megszoksz, vagy megszöksz. Az utóbbit választom szívesebben, és ha kell hát akkor egyedül maradok. De nekem nem kell egy olyan "férfi", aki bárhol megcsalhat, mondván ez benne van az ösztöneiben mert hát férfi és el kell szórni a magjait ahol csak tudja...-.- .
Amúgy ha én így gondolkoznék, akkor tutira nem lépnék bele egy komoly kapcsolatba sem, és az illetőnek őszintén el is mondanám, hogy én ezt hogy gondolom. És, ha ezek után elfogadja, hogy én bármikor megcsalhatom mert úgy tartja kedvem, akkor az a kapcsolat még ok. Úgyhogy szerintem rosszabb hazudni, tudod a hazugság hazugságot szül.
"Nagyon egyszerű a recept: vagy keresel egy nagyon szerény igényű/nagyon kiélt, kiégett férfit vagy nem fogsz nyomozni a másik után, nem fogsz kérdezősködni és boldog leszel. "
Egyébként meg elég szegényes a gondolkodásod, már bocsánat, és szomorú, hogy csak azt gondolod, hogy ez a két végletű férfi réteg létezik. Amelyik kiégett, kiélt, és amelyik mindenképpen megcsalja a másikat mert hát úgy gondolja, hogy "férfi".:)
Akkor tudod mit? Tényleg választom inkább az egyedüllétet, ha valóban csak ez a 2 réteg létezik. Úgy látom az őszinteség már nagyon nagy gond, jobb lenne, ha én sem lennék őszinte ha én is átb@sznám mindenki fejét, csak sajnos egyetlen egy gondom van, az, hogy akármilyen körülményeim voltak eddig(rosszak): megmaradtam emberségesnek. Most ezek után nem tudom eldönteni, hogy ez jó -e vagy rossz ebben a mai világban. Legyek jó vagy rossz. :) Vagy tudatlan. Na ezért választanám én a teljes , őszinte egyedüllétet. Mert ott önmagam vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!