Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füvezik a srác. Most mit csináljak?
Nincs a füvel semmi gond én is sokat füveztem nem lettem tőle kábítószeres.Én simán legalizálnám,nem okoz függőséget.
Csinéltam én régebben keményebbeket is azt viszont ti ne csináljátok mert én tudtam uralkodni rajta nem biztos,hogy ti is tudtok.
Viszont-ahogy írtam-a cigiről próbáljatok leszokni amíg nem késő az borzasztó dolog,ha tudnátok én mennyit szenvedek a leszokással.
Amúgy szerintem nem az a legfőbb baj ezzel a sráccal amiket csinál hanem az amiért csinálja.Haveroknak akar megfelelni mert azt hiszi ettől ő a menőfej,pedig szerintem egy férfi ne akarjon megfelelni másnak.
22F
Nem károsabb mint a dohányzás. Én erkölcsös ember vagyok szóval nem élek vele, de van több ismerősöm aki néha napján él/élt.
Ha érett közösségben csinálja kis filozofálás, 1-2 sör mellett akkor egyáltalán nincs gáz. Ha 16 körül van és helyi tuc-tuccos partyarc akkor szánalmas.Ha azért csinálja mert a haverjai menők tőle akkor minden másban is benne lesz.
Ha laza kedves egyetemista típus akkor normális.
Ha gyerekes partyarc akkor küldd el a p*cshába.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:35
16 évesen szerintem már cselekvőképes annyira az illető hogy tudja neki mi a jó...Olyan szerelmes meg nincs a földön akit szépen megkérnek hogy figyi, szúrnál velem egy herkát? Hát persze drágám...azért ennyi itélőképessége csak van az embernek manapság...Amúgy meg ha ranglétrát akarnék felállítani a drogok között lehet hogy a fü után vannak keményebbek, pont őgy mint ahogy az alkoholnál is.Először csak 1 pohár sört ittam meg a buliban, de aztán emberkedünk a spanokkal végül már portót iszunk abszintal....ott is van mindig keményebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!