Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füvezik a srác. Most mit csináljak?
22:59 "ez teljesen természetes ilyen korba" Szerintem is! Sőt szerintem az a hülye aki nem csinálja! -.-"
DE MOST KOMOLYAN EZ NORMÁLIS DOLOG?
(ennyiből elfogadhatnánk azt is, hogy valaki az ereit vágja fel, hisz tök természetes)
Kicsit gond van a gondolkodással emberek! Nagyon megétetünk a kipusztulásra!
Stimuláns mint a koffein, marihuana mint gyogyszer, tulmisztifikáljuk a füvet???? Hát érdekes amit irsz,és ezen az uton lehet beledögleni.
Minden drogos nagyon kedves igy a barátod is, csak majd akkor irjál jokat rola ha már te is rendesen benne leszel, mert ez a cél.Sajnálom a szüleid.
A füvezés szerintem annyira nem gáz csak más kábítószert ne próbáljon ki.
Viszont a cigit jó lenne ha hanyagolná mert az a-fűvel ellentétben-függőséget okoz és rettentő nehéz leszokni róla.Rengeteg pénz elmegy arra a sz@rra és iszonyú veszélyes.Tudom,hogy fiatalon nem gondol ebbe bele de ha látna tüdőrákos embereket akiket kemoterápiával kezelnek lehet kétszer is meggondolná.
Azt magyarázd el neki ha naponta elkölt rá 600 forintot az egy év alatt mennyi pénz,ez a felismerés sokkolni fogja.Ha viszont ő inkább nem akar belegondolni akkor egy gyenge jellem.
Szerintem ez a fiú éretlen aki azt hiszi,hogy ettől menő pedig szerintem szánalmas.Keress inkább egy olyan srácot aki nem cigire költi a pénzét hanem rád:-)
22F
XD. Hát nem normális aki nem.. Na barátod szerintem enyhén függő legalább ha nem jobban. Az orvosi használat nem teljesen ugyanaz mint mr.menő srác füvezése, aki majd egyre többször. Egyébként meg fájdalom csillapításra pl jó, illetve ha lehangolt vagy feldobhat.
Egyébként néha néha alkalmanként nem túl vészes hacsak a hirtelen fellendüléstől nem csinálsz valami hülyeséget. Hosszabb távon viszont jó rá az esély hogy fokozatosan leépülsz, attól függően milyen gyakran meg mennyit. Aztán végül fű nélkül már nem is tudsz normálisan gondolkodni jó kis függő leszel. Mindenesetre ha füvezel szervezeted könnyebben "rákaphat" a többi keményebb drogra.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:20
basszus hol a fenébe éltek ti??? :D na pont az ilyen emberek véleményét hagynám figyelmen kívül mert mivel beszari volt kipróbálni igy egyből drogosnak tutuálja a srácot.Elhiheted hogy az alkoholizmus több ezer családott nyomorított meg és ugyancsak több ezer ember halt meg.Én még nem hallottam olyat hogy valaki szimpla füvezéstől meghalt volna valaki...normális választ olyan embertől nem fogsz kapni kedves kérdező aki nem volt benne ilyen dolgokban.Szóval szelektálj az anti"dorosok" között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!