Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom hogy szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy szeretem azt a fiút és nem csak tetszik?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
ha te nem tudod, akkor mégis mi honnan tudjuk?
2011. júl. 24. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekd kell tudni :D
2011. júl. 24. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Onnan tudod, hogy ha nincs veled hiányzik, rá gondolsz, arra vársz, hogy halld a hangját...stb ilyen hülyeségek. Ha simán csak tetszik valaki, akkor nyugtázod, hogy ez is jól nézett ki, de nem rá gondolsz állandóan. Legalábbis nálam így van. Meg mielőtt valaki szerelmes lesz, nyilván beszélnie kell azzal, aki tetszik neki, sztem anélkül nem eshet bele az egyik ember a másikba. Tapasztalat.
2011. júl. 24. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
feldobsz egy érmét és ha fej akkor szereted...
2011. júl. 28. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy? Mindegy mert nem sokáig fogsz tese élni, úgyhogy szerintem használd ki az időt és gyere össze mindenkivel akivel akarsz vagy bejön vagy bármit is eltudnál képzelni vele, ha meg összejössz az igazival akkor meg tudni fogod.
2011. júl. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!