Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, fiatal férfiak! Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, fiatal férfiak! Meg vagytok elégedve a "mostani lányokkal", nőkkel? Nem hiányoznak a régebbiek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mint minden, az emberek is megváltoztak az évek során és régen nem feltétlen ilyenek voltak a lányok és a párok kapcsolata, mint most. Megváltozott a stílusuk, öltözködésük, a fiúkhoz való hozzáállásuk..

Kevésbé visszafogottak, nem olyan kedvesek, érzékenyek... Van, akinek inkább a régebbi típusú lányok "jöttek be"? Akik előzékenyek és akit nagyon lehet szeretni, férfinak lehet érezni magát mellette a férfinak. Visszafogottabb külsejű és sminkű, nem a legújabb divat szerint öltöző, mégis csinos, jó társaságnak nevezhető nőkre gondolok, aki kicsit le is mond az egyéni érdekeiről, hogy a férfinak segíthessen, támogathassa mindenben és mellette álljon. Remélem érthetően sikerült leírni...

2011. júl. 24. 11:04
1 2 3 4 5
 41/47 Hailey13 ***** válasza:

megbocsátok:))))

és egyébként meg tudnálak győzni!:D csak hát ugye a vita..;)

2011. júl. 26. 19:08
 42/47 anonim ***** válasza:
Ahhoz en tul fuggetlen es ontudatos vagyok hogy meg tudj gyozni. Sajnos mar a korom is megvan hozza:D De aranyos hogy hiszel benne:) En nem akarok meggyozni senkit. Nekem ezzel a felfogassal jott be az elet. Onfelaldoztam mar olyanert aki raszorult, de ezt allandoan nem lehet. :) A martirsagra szuletni kell, ez van:D
2011. júl. 27. 07:16
 43/47 Hailey13 ***** válasza:
Aha,és mi ebben az aranyos? Hogy hiszek az általános női-férfi szerepekben?
2011. júl. 27. 11:30
 44/47 anonim ***** válasza:
Istenem! Az nem aranyos, te dolgod hogy mit gondolsz a férfi-női szerepekről. Arra mondtam hogy aranyos, hogy hiszel benne hogy meg tudnál győzni. (Az idealizmusod...)
2011. júl. 27. 11:44
 45/47 anonim ***** válasza:
De ha elolvasod az előtte lévő két mondatot szerintem érthető hogy arra mondtam. "...nem tudsz meggyőzni..." "de aranyos hogy hiszel benne..."
2011. júl. 27. 11:45
 46/47 Hailey13 ***** válasza:

ahogy neked is a te dolgod ;d

nem értem miről is van szó most :))))

2011. júl. 27. 12:21
 47/47 anonim ***** válasza:
Látom:D Hagyjuk is szerintem:D
2011. júl. 27. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!