Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, fiatal férfiak! Meg vagytok elégedve a "mostani lányokkal", nőkkel? Nem hiányoznak a régebbiek?
Úgy értem, hogy mint minden, az emberek is megváltoztak az évek során és régen nem feltétlen ilyenek voltak a lányok és a párok kapcsolata, mint most. Megváltozott a stílusuk, öltözködésük, a fiúkhoz való hozzáállásuk..
Kevésbé visszafogottak, nem olyan kedvesek, érzékenyek... Van, akinek inkább a régebbi típusú lányok "jöttek be"? Akik előzékenyek és akit nagyon lehet szeretni, férfinak lehet érezni magát mellette a férfinak. Visszafogottabb külsejű és sminkű, nem a legújabb divat szerint öltöző, mégis csinos, jó társaságnak nevezhető nőkre gondolok, aki kicsit le is mond az egyéni érdekeiről, hogy a férfinak segíthessen, támogathassa mindenben és mellette álljon. Remélem érthetően sikerült leírni...
há nem tudom én normális nőnek érzem magam, kivéve ha együtt vagyok a többi csajjal.Mivel én nem szeretem a sminket nem érdekel a Gucci táska és nem lóg ki a derekam mínusz fokokban, plusz nem bírom elviselni a magas sarkat.De ilyenkor érzem ahogy lenéznek és egy fal lesz köztünk.Viszont kifejezetten vannak még ilyen lányok főleg művészeti körökben mert a művészek nagyon vonzódnak a régi korokhoz és megpróbálják újra átélni őket.(képzőművészetire jártam ahol fontosabb volt a szakon az üvegből elkészíteni a vizsgamunkát, minthogy sminkeljük magunkat vagy discozzunk)De az is tény,hogy egy nőnek nem kell mindent feláldozni mindent a pasi érdekében, legfeljebb fele-fele arányban a nő is feláldoz valamit a párjáért és a férfi is.( a most duci nő témára csak annyit 1800-as években a kicsit telt hölgyek voltak a szépségek akiknek volt azért egy kis úszógumi a derekán:P)És szerintem gusztustalanok azok a lányok akik egy éjszakás kalandba keverednek,aztán csodálkoznak,ha elkapnak valamit:S
25/N
én mondjuk nem vagyok fiú vagy férfi, (sőt, LÁNY vagyok:D) de azért én is véleményt mondanék.
Elég szomorú hogy ide jutottak a nők:D Régebben én is azt gondoltam, hogy Egyenlőségeet! Aztán összevitatkoztam faterommal. Azt mondta, oké, legyen mindenki egyenlő, de akkor a nők ne csak igazgatószékben akarjanak ülni, és ne csak üzletasszonyként munkálkodjanak, hanem pl olyan nő aki a kukáskocsinál dolgozik.
És igaza van. Nem mondom, hogy a férfiak jobbak és többet érdemelnek, de a nők se, és ne is legyenek ugyanolyanok.
Inkább legyenek büszkék a saját nőiességükre és férfiasságukra:) Ne cseréljék fel a szerepeket.
És elég szomorú amikor a még nálam is fiatalabb lányok (15 vagyok, szóval végülis lehet csak okoskodás az egész amit írok:D) ötcenti vastagon feketével kihúzzák a szemüket, kirakják mindenüket, és köpködnek, meg minden második szavuk b*zdmeg. Ami szerintem nem nőies.
A régi filmeket azért szeretem, mert a nőknek annyira jó stílusuk van, hogy hihetetlen.
És inkább én is ilyen szeretnék lenni, nem egy ostoba,tróger csaj:D
Igen, nagy baj van a világgal, gondolkoztam már azon hogy jó lenne ha mondjuk 20 évvel korábban születtem volna. Sokunk vágyna a kérdező által leírt visszafogottabb hölgyre, de úgy tűnik hogy az ilyen már kihalt (vagy komoly kapcsolatban, házasságban él)
27/f
de a 10:38asnak is igaza van.
Annyira sok a k*csög, b*zi (bocsánat;))"emós", hogy hihetetlen.
Számomra a férfiideál pl Rhett Butler lenne (lehet sokan nem is tudják ki ő..) vagy Jason Statham.
A mai fiatal nok nagy resze valoban hanyinger.
Ezt nem csak en mondom meg a barataim, hanem a 40-es baratnoim is.
Szal van tapasztalatom es egy 40es no sokkal inkabb no, mint egy 20 eves.
Nem tudnak nok lenni..
Igaz, jogos:D
De mivel magát a színészt nem ismerem, a karakterét, azaz Rhett Butlert igen..
Na, ő férfias, nem úgy mint Steiner Kristóf.:DDD
Annyira megfog a személyisége, hogy hűűű:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!