Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkértem a párom hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkértem a párom hogy ne nevessen annyit ha együtt vagyunk, mert egy komoly kapcsolatot szeretnék, de nem tudja betartani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Várom mindenki tanácsát
2011. júl. 23. 15:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Néhányan nem értik a viccet.
2011. júl. 29. 23:00
 22/31 Timberwolf válasza:
Na ismét felcsillant az értelem :D Hát nagyon unatkozhatsz kérdező.
2011. júl. 29. 23:08
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szögeld oda a nagylábujját az ujj parkettához és üsd korbáccsal közben néha csavard meg a mellbimbóját majd nem nevet annyit az a kis virgonc!
2011. júl. 29. 23:10
 24/31 anonim ***** válasza:

ne bántsátok már! lehet h olyan aki mindent elviccel,mindene csak röhög,és nem lehet vele 1 komoly mondatot váltani. az tényleg idegesítő.

kérdező: ha úgy látod h komolytalan,éretlen,akkor keress mást!

2011. júl. 29. 23:12
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Normális vagy???

Milyen pirulát szedsz????

Az elég gáz ha te azt hiszed ,hogy azért lesz komoly kapcsolatod ,mert komolyan viselkedsz,és megkéred a párod hogy ne nevesen!!!Meg amúgy is kinek kell egy bóval bszott ember???Az élet arról szól hogy jól érezzük magunkat és mosolyogjunk és nevessünk is!!!!

Ne legyél idiot!!!

2011. júl. 29. 23:16
 26/31 anonim ***** válasza:
Attól, hogy sokat nevet amikor veled van miért ne lehetne komoly maga a kapcsolat? Örülj neki, hogy boldog amikor veled van, nyilván azért nevet.
2011. júl. 29. 23:21
 27/31 anonim válasza:
100%
ne csiklandozd
2011. nov. 12. 23:42
 28/31 anonim ***** válasza:
19%
AZ ilyen hülyéket kellett volna irtania Hitlernek nem a zsidókat és a cigányokat.
2011. nov. 13. 08:42
 29/31 anonim ***** válasza:
85%
Én el tudok képzelni olyan embert, akit zavar a párja jókedve. Az egyik volt pasimmal többek között azért lett vége a kapcsolatunknak, mert én alapból eléggé vidám emberke vagyok, és szerete társaságban jókat hülyülni, jól érezni magam, mig ő kevésbé... És eléggé erőtljesen próbált leszoktatni a mosolyról. Meg akart változtatni, amit ilyen szinten nem birtam elviselni...
2012. dec. 23. 00:54
 30/31 Mcgalagony17 ***** válasza:
Nem egészen értem, mi a gond. Az még nem baj,sőt hasznos ha a társadnak van humorérzéke. Az az igazi gond, ha annyira komolytalan, hogy téged sem vesz komolyan. Erre gondoltál? Mert ha igen, akkor ezt beszéld meg vele.
2013. febr. 28. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!