Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkértem a párom hogy ne nevessen annyit ha együtt vagyunk, mert egy komoly kapcsolatot szeretnék, de nem tudja betartani, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Várom mindenki tanácsát2011. júl. 23. 15:56
22/31 Timberwolf válasza:
Na ismét felcsillant az értelem :D Hát nagyon unatkozhatsz kérdező.
23/31 anonim válasza:
Szerintem szögeld oda a nagylábujját az ujj parkettához és üsd korbáccsal közben néha csavard meg a mellbimbóját majd nem nevet annyit az a kis virgonc!
24/31 anonim válasza:
ne bántsátok már! lehet h olyan aki mindent elviccel,mindene csak röhög,és nem lehet vele 1 komoly mondatot váltani. az tényleg idegesítő.
kérdező: ha úgy látod h komolytalan,éretlen,akkor keress mást!
25/31 anonim válasza:
Normális vagy???
Milyen pirulát szedsz????
Az elég gáz ha te azt hiszed ,hogy azért lesz komoly kapcsolatod ,mert komolyan viselkedsz,és megkéred a párod hogy ne nevesen!!!Meg amúgy is kinek kell egy bóval bszott ember???Az élet arról szól hogy jól érezzük magunkat és mosolyogjunk és nevessünk is!!!!
Ne legyél idiot!!!
26/31 anonim válasza:
Attól, hogy sokat nevet amikor veled van miért ne lehetne komoly maga a kapcsolat? Örülj neki, hogy boldog amikor veled van, nyilván azért nevet.
28/31 anonim válasza:
AZ ilyen hülyéket kellett volna irtania Hitlernek nem a zsidókat és a cigányokat.
29/31 anonim válasza:
Én el tudok képzelni olyan embert, akit zavar a párja jókedve. Az egyik volt pasimmal többek között azért lett vége a kapcsolatunknak, mert én alapból eléggé vidám emberke vagyok, és szerete társaságban jókat hülyülni, jól érezni magam, mig ő kevésbé... És eléggé erőtljesen próbált leszoktatni a mosolyról. Meg akart változtatni, amit ilyen szinten nem birtam elviselni...
30/31 Mcgalagony17 válasza:
Nem egészen értem, mi a gond. Az még nem baj,sőt hasznos ha a társadnak van humorérzéke. Az az igazi gond, ha annyira komolytalan, hogy téged sem vesz komolyan. Erre gondoltál? Mert ha igen, akkor ezt beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!