Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkértem a párom hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkértem a párom hogy ne nevessen annyit ha együtt vagyunk, mert egy komoly kapcsolatot szeretnék, de nem tudja betartani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Várom mindenki tanácsát
2011. júl. 23. 15:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%
ez a kérdés a tömény butaság mintapéldája :D
2011. júl. 23. 16:58
 12/31 anonim ***** válasza:
97%
Parkettázd le a lakásodat, hogy új alapokra fektesd a kapcsolatot.
2011. júl. 23. 21:27
 13/31 anonim ***** válasza:
Juuuuj, utolsó >< Ment a zöld kéz xD
2011. júl. 29. 22:31
 14/31 anonim válasza:
100%

16 éves vagyok még én is tudom hogy nem attól komoly egy kapcsolat ha nem nevet az ember.:D

sőt... az a jó ha tudtok együtt nevetni.

ha ez nem kamu akkor gyorsan menj orvoshoz...

2011. júl. 29. 22:38
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó a humorod, kérdező, kár, hogy nem mindenki vevő rá...
2011. júl. 29. 22:40
 16/31 anonim ***** válasza:
45%

Ez most kajak komoly? Szerinted azért komoly egy kapcsolat mert a felek nem nevetnek? Jézusom. Ezt valahogy nem értem. Csóri kis csaj mit szóólt, mikor megkérted?

Meg hogy hangozhatott?

"Ne haragudj, drágám, de ez így nem fog menni. Én egy komoly kapcsolatot szeretnék, de a mienk nem az. Ha velem akarsz maradni, kérlek sokkal, sokkal kevesebbet nevess! A sok nevetés nem utal komoly kapcsolatra..."

Jézusom. -.-" Érdekelne mit mondott rá. Neked valamiféle szomorúság-fétised lehet, haver. A nevetés elvileg jó dolog, örülnöd kéne, hogy nevet veled.

Bár... lehet, hogy ronda vagy, esetleg neki is hasonló kérdéseket teszel fel, esetleg hasonló okosságokat mondasz neki, és akkor rajtad nevet. Akkor megérteném ;)

2011. júl. 29. 22:41
 17/31 anonim ***** válasza:
64%
Szőke vagy?Mert ha nem akkor sürgősen fesd be a hajad,akkor talán elnézik az ilyen hülye megszólalásaid!Egy kapcsolat nem attól lesz komoly,hogy nem nevet egyik fél sem.
2011. júl. 29. 22:46
 18/31 anonim ***** válasza:
"ne nevessen mert egy komoly kapcsolatot szeretnék" XD hát ez hatalmas XD attól mert jól érzitek magatok egy kapcsolatban sokat nevettek szórakoztok attól még el lehet beszélgetni komoly dolgokról is... nem tudom én is sokat nevetek és szeretek hülyéskedni... és én mindig is egy ilyen társra vágytam aki vicces és vevő a hülyeségeimre...
2011. júl. 29. 22:54
 19/31 anonim ***** válasza:
66%

attól komoly egy kapcsolat hogy nem nevetünk,hanem komolykodunk ? háháh.viccesfiú!

jah és FAKE

2011. júl. 29. 22:57
 20/31 anonim válasza:
De miért zavar, ha nevet? Miért, sírnia kellene? Na jó, most komolyan...a nevetés egészséges és nagyon jó. Miért baj, ha jól érzi magát a bőrében, ha jól érzi magát melletted? Hiszen ezek szerint egy vidám természetű lányról van szó..nem értem, hogy miért baj, ha magát adja...
2011. júl. 29. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!