Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden fiú így beszél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú így beszél a barátnőjéről a háta mögött vagy csak az én szerelmem ekkora s*ggfej? (bővebben)

Figyelt kérdés

Tegnap előtt barátomnál aludtam (19 éves) és átjött egyik haverja valami festékspray-ért és maradt egy darabig. Én addig elmentem fürdeni, gondoltam addig úgyse nagyon tudunk mit csinálni amíg ott van a srác. Mikor mentem vissza a nappaliba a folyosóról pont elcsíptem a beszélgetésből, hogy a haverja azt mondja:

-...mert egyébként semmi melle nincsen.

Erre barátom meg:

-De k*rva jól cumizik.

És még röhögtek is. Nem vagyok hülye, tudom, hogy rólam beszéltek, hacsak nem csal meg a barátom egy hasonló kaliberű csajjal. Annyira felhúztam magam, hogy inkább visszamentem a fürdőbe, hogy ne lássák rajtam, hogy felzaklatott valami. Nem beszéltem erről a barátommal mert nem tudom, hogy természetes e a fiúknál, így beszélni a barátnőjükről...

2011. júl. 23. 11:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
A 12:34-es lány nagyon helyénvalón beszél! Tetszik, hogy van ma még nő, hasonló gondolkodásmóddal! Ez igen. Nem tudom, hogy nézel ki, nem is érdekel, de vérbeli nő vagy, ezt állíthatom!
2011. júl. 23. 13:31
 22/23 anonim ***** válasza:
23%
Kicsi a melled, ejnye. :P de te nem tehetsz róla.
2011. júl. 23. 20:36
 23/23 anonim ***** válasza:

13:31.

Húha, köszönöm... Ilyet még senki nem mondott nekem.

2011. júl. 23. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!