Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú így beszél a barátnőjéről a háta mögött vagy csak az én szerelmem ekkora s*ggfej? (bővebben)
Tegnap előtt barátomnál aludtam (19 éves) és átjött egyik haverja valami festékspray-ért és maradt egy darabig. Én addig elmentem fürdeni, gondoltam addig úgyse nagyon tudunk mit csinálni amíg ott van a srác. Mikor mentem vissza a nappaliba a folyosóról pont elcsíptem a beszélgetésből, hogy a haverja azt mondja:
-...mert egyébként semmi melle nincsen.
Erre barátom meg:
-De k*rva jól cumizik.
És még röhögtek is. Nem vagyok hülye, tudom, hogy rólam beszéltek, hacsak nem csal meg a barátom egy hasonló kaliberű csajjal. Annyira felhúztam magam, hogy inkább visszamentem a fürdőbe, hogy ne lássák rajtam, hogy felzaklatott valami. Nem beszéltem erről a barátommal mert nem tudom, hogy természetes e a fiúknál, így beszélni a barátnőjükről...
Tapasztalataim szerint ti választjátok ezeket a s*ggfejeket, a normális, kedves, érzelmes, jószívű srácok helyett!!
Ha rendest akarsz járj olyannal, aki megbecsül, mert nem mindenkinek hullanak az ölébe a barátnők és az ilyen pasik ezerszer jobban értékelik azt a lányt, aki végül mellettük döntött, na hidd el ők nem beszélnek így ki a hátad mögött!!
ma 11:35
Az előbb írta, hogy szemtől szembe még soha nem volt vele bunkó, gondolatot olvasni meg szerintem ő sem tud.
Én tovább hallgattam volna, hogy biztosan rólam beszélnek-e, majd ha megunom odamegyek és kérdőre vonom... És nem is hiszem, hogy együtt tudnék még így lenni valakivel. Ez nem fog egyik napról a másikra változni. Adsz neki még egy esélyt, úgy tesz mintha kedves lenne, aztán a hátad mögött megint kibeszél majd... Gyerek még, nehogy azt hidd már, hogy majd hirtelen gyökeresen megváltozik a gondolkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!