Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden fiú így beszél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú így beszél a barátnőjéről a háta mögött vagy csak az én szerelmem ekkora s*ggfej? (bővebben)

Figyelt kérdés

Tegnap előtt barátomnál aludtam (19 éves) és átjött egyik haverja valami festékspray-ért és maradt egy darabig. Én addig elmentem fürdeni, gondoltam addig úgyse nagyon tudunk mit csinálni amíg ott van a srác. Mikor mentem vissza a nappaliba a folyosóról pont elcsíptem a beszélgetésből, hogy a haverja azt mondja:

-...mert egyébként semmi melle nincsen.

Erre barátom meg:

-De k*rva jól cumizik.

És még röhögtek is. Nem vagyok hülye, tudom, hogy rólam beszéltek, hacsak nem csal meg a barátom egy hasonló kaliberű csajjal. Annyira felhúztam magam, hogy inkább visszamentem a fürdőbe, hogy ne lássák rajtam, hogy felzaklatott valami. Nem beszéltem erről a barátommal mert nem tudom, hogy természetes e a fiúknál, így beszélni a barátnőjükről...

2011. júl. 23. 11:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy rólad beszéltek. Bármilyen másik csaj lehetett, aki már megvolt a pasidnak. Tényleg tovább kellett volna hallgatóznod. De azért én a helyedben rákérdeznék, mert ha rólad volt szó, akkor ez hatalmas taplóság. Egy ilyen srác nem érdemel meg téged.
2011. júl. 23. 12:18
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

Akár rólad beszélt, akár nem, mindenképpen azon a ponton kellett volna ELHAGYNOD.

HOL VAN a büszkeséged? Így beszél rólad, te meg elnézed? Nekem ennyi már bőven elég lett volna, hogy szó nélkül összeszedjem a cuccaimat, és szeva.

HOL VAN a mai nőkből a büszkeség?! De ha ez neked megfelel, ne csinálj semmit, meg is érdemlitek egymást.

2011. júl. 23. 12:29
 13/23 A kérdező kommentje:
12:29 nem tudom, lány vagy e, vagy fiú, de ha szerettél már valakit őszintén, akkor biztos rájöttél, hogy lehet feltétel nélkül szeretni egy embert. Nem állítom, hogy nem tudnék nélküle élni, de egyelőre nem akarok. Addig nem amíg meg nem beszéltem vele ezt a dolgot, semmiképp.
2011. júl. 23. 12:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, erős büszkeséggel, melyen a szerelem soha nem mutatott túl.

Megbeszélni? Mit? Lazán a szemedbe hazudik valamit, amit el is hiszel.

Te tudod... :S

2011. júl. 23. 12:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én otthagynám ezt a kis puhap*csűt.
2011. júl. 23. 12:38
 16/23 A kérdező kommentje:
Meg akarom beszélni, mert érdekelnek a miértek. Soha nem tartottam úgy, hogy amiről nem tudunk az nem fáj. Úgy vagyok vele, hogy bármilyen igazság jobb a hazugságnál. A kapcsolatunk elején megmondtam neki, hogy mindenhez hajlandó vagyok normálisan hozzáállni, nem csinálok cirkuszt de cserébe mindig legyen őszinte hozzám. Azt sem tartom túlságosan mentesítőnek, ha egy volt barátnőjéről beszélt volna így például, mert szerintem nem kéne ilyen hangnemben emlegetni senkit a háta mögött. De mint mondtam érdekel hogyan reagál, ha megkérem, hogy többet ne beszéljen így.
2011. júl. 23. 12:41
 17/23 anonim ***** válasza:
17%

1. Nem tudjuk mekkora a mellméreted, így nem tudhatjuk hogy a barátod nem-e csinált volna a haverja előtt magából bohócot ha elkezdi az ellenkezőjét állítani.

2. A barátod nem szólt le. Ha azt reagálta volna hogy ja tényleg kicsi a melle és még az ágyban is kúrvaszar akkor jogos lenne a felháborodásod.

3. Biztos te is beszéltél már ki srácot a hátamögött valamelyik barátnőddel. Ezen a beszélgetésen elhangozhattak olyan dolgok amiket az érintett nem szívesen hallott volna viszont. Na ez pont ugyan olyan.

Ezenkívül igazad van :D Szar érzés lehet, de rosszabb is lehetne. 19/F

2011. júl. 23. 13:06
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
ilyenről pont nem a csaj előtt, de szoktunk beszélni haverokkal, nincs ebben semmi gáz, amíg nem hallja meg.
2011. júl. 23. 13:08
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért te nem szoktál a barátnőiddel a srác háta mögött beszélni arról. hogy milyen gyökér, de azért jól be szokta vágni a lompost? Dehogynem...S akkor mi?
2011. júl. 23. 13:11
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem, épp ez az, hogy nekem ez azért furcsa mert én mint lány soha nem mondok róla ilyeneket a háta mögött. Meg barátnőimről sem, meg senki olyanról akit szeretek. És igen, kicsi a mellem, de ha nem tetszik akkor meg nem kell velem lenni, ilyen egyszerű. Nem panaszkodni akartam, pont azért kérdeztem, hogy megtudjam mennyire elterjedt/normális ez.
2011. júl. 23. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!