Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú így beszél a barátnőjéről a háta mögött vagy csak az én szerelmem ekkora s*ggfej? (bővebben)
Tegnap előtt barátomnál aludtam (19 éves) és átjött egyik haverja valami festékspray-ért és maradt egy darabig. Én addig elmentem fürdeni, gondoltam addig úgyse nagyon tudunk mit csinálni amíg ott van a srác. Mikor mentem vissza a nappaliba a folyosóról pont elcsíptem a beszélgetésből, hogy a haverja azt mondja:
-...mert egyébként semmi melle nincsen.
Erre barátom meg:
-De k*rva jól cumizik.
És még röhögtek is. Nem vagyok hülye, tudom, hogy rólam beszéltek, hacsak nem csal meg a barátom egy hasonló kaliberű csajjal. Annyira felhúztam magam, hogy inkább visszamentem a fürdőbe, hogy ne lássák rajtam, hogy felzaklatott valami. Nem beszéltem erről a barátommal mert nem tudom, hogy természetes e a fiúknál, így beszélni a barátnőjükről...
Akár rólad beszélt, akár nem, mindenképpen azon a ponton kellett volna ELHAGYNOD.
HOL VAN a büszkeséged? Így beszél rólad, te meg elnézed? Nekem ennyi már bőven elég lett volna, hogy szó nélkül összeszedjem a cuccaimat, és szeva.
HOL VAN a mai nőkből a büszkeség?! De ha ez neked megfelel, ne csinálj semmit, meg is érdemlitek egymást.
Lány vagyok, erős büszkeséggel, melyen a szerelem soha nem mutatott túl.
Megbeszélni? Mit? Lazán a szemedbe hazudik valamit, amit el is hiszel.
Te tudod... :S
1. Nem tudjuk mekkora a mellméreted, így nem tudhatjuk hogy a barátod nem-e csinált volna a haverja előtt magából bohócot ha elkezdi az ellenkezőjét állítani.
2. A barátod nem szólt le. Ha azt reagálta volna hogy ja tényleg kicsi a melle és még az ágyban is kúrvaszar akkor jogos lenne a felháborodásod.
3. Biztos te is beszéltél már ki srácot a hátamögött valamelyik barátnőddel. Ezen a beszélgetésen elhangozhattak olyan dolgok amiket az érintett nem szívesen hallott volna viszont. Na ez pont ugyan olyan.
Ezenkívül igazad van :D Szar érzés lehet, de rosszabb is lehetne. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!