Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarni fogja ha van egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin42 kérdése:

Zavarni fogja ha van egy kis fölösleg?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik, én is neki stb.

Semmi gond nincs, tök jól megvagyunk, szeretem, ő is engem.

Néha mondja hogy ő fogyózik mert nem olyan szép alkatú mint régen(ami nem igaz nagyon szép). Meg mondja hogy osztálykirándulásra jól akar kinézni.Nem vékony olyan pont jó.:D

Nos mondtam hogy nekem is van pocim sajna.Mondta hogy nincs is stb.

De azért az elmúlt hónapokban rám jött a felesleg, most hogy már nem taekwondozok (olyan mint a karate) hanem hokizok.Ebben a sportban nem kell vékonynak lenni.:D

Nem vok dagadt, meg nagy súlyom sincs, csak kicsit idegesít, hogy látszik azért a poci.:D

Nem vagyok ilyen beteg aki sosem elégedett magával meg ilyenek, csak kicsit megfogott, hogy basszus mi lesz ha mégis baj lesz ez. Egy suliba járunk, és ugye pólóba nem látszódik.Mert például ha megyünk osztály kirándulásra ott azért fogja látni, és nem akarok pofára esni...

Erre sokan mondják, hogyha szeret akkor ez nem fog számítani, de azért félek egy kicsit.Meg mindenki mondja hogy most fogok nőni és ez elfog tűnni, de már egy ideje ezt mondják...

Szerintetek mit csináljak?

Lányok válasza érdekelne, hogy titeket mennyire zavar(na).

Igaz, hogy ha valaki tádzsik nem számítanak az ilyenek dolgok?A súlyommal sincs semmi baj, tök normális.

Egy kicsit alacsony vok szal ezért is félek...

2009. ápr. 3. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

attól h alacsony vagy ne félj! mikor összejöttem a barátommal, majdnem fél fejjel magasabb voltam nála, most meg már a fejemre nőtt :)

a másik h én nem szeretem a vézna srácokat, nekem pont úgy jó h széles váll széles mellkas, kis poci :) ahhoz olyan jó hozzábújni, érzem h védve vagyok :D

2009. ápr. 3. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem fogja zavarni. Nyugodj meg! :)
2009. ápr. 3. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:

még h a csajok problémáznak ezen sokat:P nyugi ezzel semmi gond, hidd el

aki meg ezzel problémázik, ne érdekeljen téged

nem ér az annyit

2009. ápr. 3. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

sztem ha téged zavar, tegyél ellene, kondizz stb. biztos vannak olyan lányok akiknek bejön az ha van egy kis pocija a pasinak, de van akinek a kockás has jön be.

Én pl nem aggódok ilyenek miatt, kondizok hogy saját magamnak is megfeleljek, és ne kelljen aggódnom, inkább jól érezzem magam a bőrömben. És akkor szégyellni sem kell mások előtt.

2009. ápr. 4. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Én szeretem, ha picit husisabb a fiú, az olyan szexi :)

A párom is ez a típus, és olyan jó hozzábújni :) Első válaszolóval teljesen egyetértek : érzem, h védve vagyok :)

2009. ápr. 4. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!