Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Kezd zavarni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Kezd zavarni a dolog.

Figyelt kérdés
Párommal 10 éve vagyunk együtt és a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba,bármi túlzás nélkül.A baj az,hogy ugyanolyan féltékeny,mint az elején.Eleinte ez imponált,de mára már zavaró.Hiába nem adok rá okot és szóltam is érte,nem hagyja abba.Mit tehetnék?
2010. jún. 13. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Párod a férfi?
2010. jún. 13. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, hogy ez addig fog tartani, ameddig szerelmesek vagytok, addig érzi ezt a késztetést. 10 éves kapcsolat.. nem tudod egyszerűen megbeszélni vele? megmondhatod, hogy ez elkedvtelenít és olyan érzésed van tőle hogy nem bízik benned.
2010. jún. 13. 22:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja,bocs,lemaradt:nő vagyok..
2010. jún. 13. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele erről,nem egyszer,de nem változik.
2010. jún. 13. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezen nem lehet változtatni szerintem. Valaki vagy féltékeny típus, vagy nem, az elején mindenkinek imponál, aztán már fojtó tud lenni a dolog. Amúgy a nőket se értem. Én pl. nem vagyok egy féltékeny típus, és az barátnőimet meg ez szokta zavarni... Szerintem az annak a tipikus esete, hogy ha van sapka az a baj, ha nincs akkor az... 26/F
2010. jún. 16. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!