Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz lenne nektek? Vagy nem érdekelne, és nem törődnétek vele? Bővebben lent!
Most nem azért,mert védeni akarom a kérdezőt,de mit kell itt bunkózni? Meg nem csak ennél a kérdésnél,hanem másikoknál is. Mire jó ez? Mért nem lehet normálisan válaszolni? Vagy,ha normálisan nem tudsz,akkor inkább sehogy!
Robi voltam,
13:33 én nem mondtam,hogy okos,csak nem értem,ezt mért nem lehet neki normálisan megmondani.
Robi voltam.
Egy: fogalmam sincs, mi a halál lehet gáz abban, ha egy srác szereti a musicalt, mondom ezt úgy, hogy férfi vagyok, és ki nem állhatom őket.
Kettő: nem szűkölködik pénzhiányban = k*rva szegény.
Szerintem meg örüljetek, hogy egy ilyen pasi egyáltalán szóba áll veled, meg a barátnőiddel. A helyében rá sem néznék ilyen kis szutykokra.
Nektek a Facebook, meg a birkaság való. Amíg az egód, meg az önbizalmad nagyobb mint az eszed, ez fog történni.
sztem nem gáz, én örülnék neki, ha a barátom csak minimális érdeklődést mutatna a színház iránt. ez csak azt bizonyítja, hogy művelt.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!