Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez gáz lenne nektek? Vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz lenne nektek? Vagy nem érdekelne, és nem törődnétek vele? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Egyik haveromnál volt pár hete házibuli, ahol összeismerkedtem az egyik barátjával. Tök tetszett a gyerek, egyik barátnőm mondta is, hogy nem szűkölködik pénzhiányban, menő kocsija van meg minden. Igazán engem nem ezek fogtak meg, csak alapból szimpatikus volt a gyerek. Aztán buli után elkezdtünk beszélgetni msn-en, amúgy a srác 23 éves. Majdnem minden nap dumálgattunk, aztán egyszer írta, hogy mennie kell, mert megy színházba, megnéznek egy musicalt. Elmondtam a barátnőimnek, azt mondták mekkora gáz ha egy srác színházba jár és szereti a musicaleket. Nem tudom, igazából engem is meglepett, viszont...nektek gáz lenne? Vagy nem foglalkoztatna különösebben?
2011. júl. 21. 13:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20%
Most nem azért,mert védeni akarom a kérdezőt,de mit kell itt bunkózni? Meg nem csak ennél a kérdésnél,hanem másikoknál is. Mire jó ez? Mért nem lehet normálisan válaszolni? Vagy,ha normálisan nem tudsz,akkor inkább sehogy!
2011. júl. 21. 13:31
 22/28 anonim ***** válasza:
18%

Most nem azért,mert védeni akarom a kérdezőt,de mit kell itt bunkózni? Meg nem csak ennél a kérdésnél,hanem másikoknál is. Mire jó ez? Mért nem lehet normálisan válaszolni? Vagy,ha normálisan nem tudsz,akkor inkább sehogy!

Robi voltam,

2011. júl. 21. 13:32
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:32!

Köszönjük Emese...

2011. júl. 21. 13:33
 24/28 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van, Robi! Dicsérjük meg mind, amiért ilyen okos :D
2011. júl. 21. 13:33
 25/28 anonim ***** válasza:
51%

13:33 én nem mondtam,hogy okos,csak nem értem,ezt mért nem lehet neki normálisan megmondani.

Robi voltam.

2011. júl. 21. 13:44
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy: fogalmam sincs, mi a halál lehet gáz abban, ha egy srác szereti a musicalt, mondom ezt úgy, hogy férfi vagyok, és ki nem állhatom őket.

Kettő: nem szűkölködik pénzhiányban = k*rva szegény.

2011. júl. 21. 14:19
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg örüljetek, hogy egy ilyen pasi egyáltalán szóba áll veled, meg a barátnőiddel. A helyében rá sem néznék ilyen kis szutykokra.

Nektek a Facebook, meg a birkaság való. Amíg az egód, meg az önbizalmad nagyobb mint az eszed, ez fog történni.

2011. júl. 21. 14:46
 28/28 anonim ***** válasza:

sztem nem gáz, én örülnék neki, ha a barátom csak minimális érdeklődést mutatna a színház iránt. ez csak azt bizonyítja, hogy művelt.

16/L

2011. júl. 21. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!