Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek vissza jön még?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vissza jön még? Vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 7 hónapja voltunk együtt a barátommal. Nem mondhatom, hogy minden szép volt, mert nagyon különböző a stílusunk. 4-5 szakítás volt,kisebb dolgokért amiért más csak 2-3 napig nem beszélt volna. Én vagyok az első szerelme elmondása szerint. Most volt megint egy balhénk és kitalálta, hogy nem tud bennem megbízni, nem azért, hogy megcsalom, hanem mert átbaszom.

Azért szakított, mert bnőmmel felhívattam az exemet, mert menni akarok haza anyukámhoz, és megtudjam hogy szokott e arra járni, nem akartam vele összefutni.

Facebookon elmeséltem ezt egy ismerősnek a pasim bejárt, már több napja és ott találta meg. Időt sem hagyott nekem semmire. Szeretem és vissza akarom kapni.

Ő nem nagyon keresett, csak addig amíg vissza hozta a ruháim.

Ha igazán szeret miért fontosabb a saját egoja mint én??

2011. júl. 20. 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a bizalomért tenni is kell, attól h szeretek valakit, vagy szerelmes vagyok, még nem biztos h meg tudok bízni benne
2011. júl. 20. 16:45
 12/12 A kérdező kommentje:
ez csak beszéd habbal.Ha szeretek vkit akkor nem tudok nélküle meglenni.Na mind1 hagyom a francba,elegem volt belőle,amit ti olvashattatok az a történet fele,ettől roszabb ő....
2011. júl. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!