Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele, vagy hagyjam a fenébe?
Szia!
Én 16/L vagyok:D A korotokat elmondanád?
Nos, szerintem először a hozzá állásodon kéne változtatnod, bár nem tudom hogy nézel ki, de biztos,hogy nem vagy csúnya, csak beképzeled magadnak abból adódóan,hogy mivel ő egy kapósabb fiú te nem érnél föl hozzá, ezért lekicsinyíted magad mint külsőleg mint belsőleg, ami nem túl jó..Az elején én is ilyen csaj voltam..Engem általában mindig megnéztek,meg sok mindenkinek kellettem aki nekem nem, de pont annak a tipikus fajta srácnak nem kellettem aki olyan kapós..Ezért lenéztem magam..
Amúgy van egy olyan mondás,hogy a külső ami megfog, de a belső az, ami megtart..Ez igaz is:)
Szerintem amit én tudok tanácsolni,hogy őt hagyd a fenébe, hidd el tudom miről beszélek, hiába kapós, hosszú vagy hosszabb távra nem jó partner, pont azért mert túl kívánatosnak és túl jónak érzi magát, mert sokan oda vannak érte..Vagyis önző, nagymenő és nagyképű is..Ti ketten soha nem illenétek össze, mert te csak tönkretennéd magad miatta.
Meg ha vele lennél, akkor olyanná változnál, aki nem te vagy,hogy mindig felfigyeljen rád, jobbnak tűnj a szemébe..
Maximum ismerd meg, beszélj vele, de ne utalj rá,hogy tetszik neked..Nem elrettenteni akarlak, csak elmondtam egy esetet, ami tanulságos lehet.
Amúgy írtad,hogy túl egyhangúnak tűnsz, de ezen lehet változtatni, érdeklődj több dolog felől, hozz fel mindig több beszéd témát arról ami érdekel, pl zene, sport, tv vagy legyen az akármi..Előbb vagy utóbb úgy is megfogod találni a közös hangot valakivel,csak ne mindig ugyan az legyen a téma.
Ha még valami eszembe jut, akkor még írok neked..
Bocsi, ha negatív benyomást teszek, csak ennyiből ezt tudom leszűrni..De ha mondanál még róla jellemzőket, lehet,hogy többre futná..Remélem tudtam segíteni:)
16/L:
Köszi a válaszod, egyáltalán nem negatív, inkább tanulságos. 14 évesek vagyunk. Amiket leírtál az mind igaz. Nem épp a legszerényebb, de amikor beszélgetünk egyáltalán nem nagyképű, stb... Lehet, hogy igazad van, sőt biztos. :/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!