Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek vissza jön még?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vissza jön még? Vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 7 hónapja voltunk együtt a barátommal. Nem mondhatom, hogy minden szép volt, mert nagyon különböző a stílusunk. 4-5 szakítás volt,kisebb dolgokért amiért más csak 2-3 napig nem beszélt volna. Én vagyok az első szerelme elmondása szerint. Most volt megint egy balhénk és kitalálta, hogy nem tud bennem megbízni, nem azért, hogy megcsalom, hanem mert átbaszom.

Azért szakított, mert bnőmmel felhívattam az exemet, mert menni akarok haza anyukámhoz, és megtudjam hogy szokott e arra járni, nem akartam vele összefutni.

Facebookon elmeséltem ezt egy ismerősnek a pasim bejárt, már több napja és ott találta meg. Időt sem hagyott nekem semmire. Szeretem és vissza akarom kapni.

Ő nem nagyon keresett, csak addig amíg vissza hozta a ruháim.

Ha igazán szeret miért fontosabb a saját egoja mint én??

2011. júl. 20. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én soha nem értettem, hogy elehet valakien elviselni a hiányát, ha igazán szeretem. Főleg ez a bizalom, ha nem csaltad meg meg semmi akkor mi a baja?? Nem tudom, szerintem hagyd aztán majd vissza jön, ha igazán szeret.
2011. júl. 20. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:

7 hónap alatt 4-5 szakítás?

És még van kérdésed?

2011. júl. 20. 15:37
 3/12 anonim ***** válasza:
visszavárhatod, és még egy darabig téphetik egymás idegeit, de kérdem én, MINEK?
2011. júl. 20. 15:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Ezek csak ilyen 1-1 naposak voltak, majd belátta és ennyi, de nem a kérdésre kaptam választ.Amúgy kíváncsi lennék, hogy van-e olyan 7 hónapos kapcsolat ahol nincsenek összezörrenések. Nem hiszem, hogy évekig minden oké, mindenhol.
2011. júl. 20. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Azért szakított, mert te külön ügyeltél arra, hogy NE találkozz az exeddel. Érdekes. Akkor ő azt akarja, hogy találkozz vele??
2011. júl. 20. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Az első egy évben nem volt összezörrenésünk, nemhogy úgy összevesszünk, hogy1-2 napig ne lássuk egymást. És mi lesz később, amikor az érzelmek lanyhulnak.
2011. júl. 20. 15:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Hogy minek?? Azért mert szeretem és ha minden igaz ő is engem. A másik meg az, hogy 2 hónap alatt nem volt egy hangosabb vitánk sem, mert kompromisszumot kötöttünk.
2011. júl. 20. 15:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Azért szakított, mert nem mondtam el neki, időt sem hagyott rá. Facebookról tudta meg.
2011. júl. 20. 15:47
 9/12 anonim ***** válasza:

"szeretjük egymást"

Jajj de mocskosul naiv szöveg!!! akit szeretek, amellett kitartok, abban megbízom, és azzal mindent meg tudok beszélni, nem?

2011. júl. 20. 15:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyon nem értek azzal egyet, hogy akit szeretek abba megbízok. Elég, ha magamba magyarázok valamit és ott vége, de attól még szerethetem, nemde??
2011. júl. 20. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!