Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Tényleg hagyjam a fenébe? L/15

Figyelt kérdés
A volt barátom lassan 1 hónapja szakított velem. Oka azt volt, hogy már csak barátilag szeret, nem tudja magából kikényszeríteni a szerelemet, és valami megtört benne, és ezt mind msn-en írta meg nekem, kérleltem hogy gondolja meg magát, ha a kisebb kis vitáink miatt szakított én kijavítom, persze mint ha falnak írtam volna, hiszen személyesen találkozni se akart velem azzal az indokkal hogy: ő nem tudná hogy mit mondjon. Ezek után mindig írt facebookon, jófej volt.. úgy beszélgettünk mint 2 jó barát. Volt nyarali, hazajött a napokban.. ráírtam hiszen érdekelt hogy mi volt vele.. erre olyan szűkszavúan, smilék nélkül írt vissza, fent volt tegnap is hajnalig de rám nem írt. Mintha agymosáson menne keresztül, 1 hónapja még törődött velem.. aztán az egyik pillanatról a másikra szakított ( másik lány tuti nincs a dologban), most meg már bunkó is.. és szerintem ha élőben találkozunk ( hiszen fogunk mivel még egy suliban fogunk tanulni 4 évig) csak átfog nézni rajtam) Én ezt nagyon nem érdemeltem meg úgy érzem!! Neki volt olyan hogy alig tudott velem találkozni a szabadidejében, csak a suliban, de én még is kitartottam mellette. Sajnos még most szeretem valamennyire. Szerintetek mit tegyek??
2011. aug. 8. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Lapozz egyet és lépj túl..

Nem kell vele foglalkozni,felesleges

2011. aug. 8. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Amíg valaki olyan hülye,hogy azt hiszi a szerelem örökké tart addig ne legyen párkapcsolata.A szerelem csak fellángolás az elmúlik és megmarad a szeretet.

Ne tegyél semmit.Nem mondom,hogy gyerek vagy még a kapcsolathoz,mert nekem is 15 évesen volt az első barátnőm.Képzeld 8 évig tartott.

Annyit tudok adni tanácsot,hogy ismerd meg előbb azt akivel összejösz akkor talán nem esel pofára ilyen módon.

F/26

2011. aug. 8. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy másik csaj van a láthatáron, vagy csak megunt. Ne fecséreld rá az időd.
2011. aug. 8. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is elfecsérelt energia, nem véletlen szakított veled. A "smileyk nélkül írt" dumát meg felejtsd el, mert nem vezet sehova. Ha meg netes ismerősökből élsz az sem jó.
2011. aug. 8. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:

tedd magadat tul rajta :)

hidd el nem érdemli meg rá fecsérelni az idődet majd találsz valaki mást

nehéz neked most de tedd magad tul rajta

tudom hogy rossz lessz de tul kell magad tenni :)

2011. aug. 8. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:

15 évesek vagytok mind2 en?

és a te neved Dorottya? mert ha igen akkor tudom hogy mért ilyen a srác ://

2011. aug. 8. 20:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen az nevem o.o .. Miért ilyen a srác??:o
2011. aug. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!