Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rászóljak én? : D Vagy hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rászóljak én? : D Vagy hagyjam a fenébe? : )

Figyelt kérdés
Ma van a névnapom, de barátom már reggel nem köszöntött fel, bár én is később jöttem rá, hogy ma van xDD Délután ha hazaért, talán 2-3 óra múlva rájön hogy ma van, ha valaki más rászól, vagy szóljak rá én, telóba mikor beszélünk, hogy képzeld, rájöttem, hogy ma van a névnapom?XD vagy hagyjam?:) Persze nem az első eset, hogy ilyeneket elfelejt, névnap, valentinnap, nőnap xD (akkor is én szólok, hogy van egy hugod, meg egy anyukád:D) szülinapot azért nem szokta, meg fordulókat:)
2011. júl. 5. 09:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Szia Mesi! :)
2011. júl. 5. 09:27
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Ja, és Boldog Névnapot!
2011. júl. 5. 09:28
 3/13 anonim ***** válasza:

rink: gondolom véletlenül se rá vonatkozik a kérdésed :D

am szólj neki különösebb baj nem lehet belőle csak jól kell tálalni

19F

2011. júl. 5. 09:31
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyébként ha nem jut eszébe, az sem akkora baj, szerintem, nem minden ember tartja észben a névnapokat. Bár a mai nap nekem kifejezetten megragadt valaki miatt...

Egyébként hány évesek vagytok? Csak nem egy bögyös 16os vagy?

2011. júl. 5. 09:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Várd meg amíg eszébe jut,ha nem akkor holnap egy nagyot fog égni mikor elmondod neki hogy tegnap volt a névnapod.

Kipróbálod hogy mennyire vagy fontos neki,mert a barátnő névnapját tudni alap.

2011. júl. 5. 09:33
 6/13 anonim ***** válasza:
09:31 - minden megeshet!
2011. júl. 5. 09:35
 7/13 A kérdező kommentje:

köszi reinkarnaci! am igen mse:) s nem 16 vagyok:D 19:) ő pedig 23

szerintem is, am ha viccesen figyelmeztetem rá telóba, abból nem lehet baj, minthogy holnap hátba támadjam utolsó..annak mi értelme? a férfiak már csak elfelednek legtöbb dátumot, de néha mi is sok mindent, nők... nem egy névnap elfelejtése miatt nem vagyok fontos számára.. a szülinap biztos balhésabb:D

2011. júl. 5. 09:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Amúgy úgy olvastam, hogy "rejszoljak én"?
2011. júl. 5. 09:47
 9/13 A kérdező kommentje:
xDDDD
2011. júl. 5. 09:51
 10/13 anonim ***** válasza:

"Kipróbálod hogy mennyire vagy fontos neki,mert a barátnő névnapját tudni alap."

Bocs, de szerintem nem ez a mércéje annak, hogy valaki mennyire fontos neked, vagy hogy mennyire szeretünk valakit.

én például nem tudok semmi olyasmit észben tartani, ami "számos dolog, tehát ezt értsd úgy, hogy a s aját telefonszámomat nem tudom megmondani, ha valaki kérdezi.

A barátom névnapja is nem rég volt, aznap délután esett le, mert anyukája feljött és hozott neki csokit.

Na, hát erre én is lementem és vettem neki valamit, majd este felköszöntöttem.

De ha az anyukája nem jön, teljesen elfelejtettem volna, pedig a világon mindennél jobban szeretem őt.

Egyszerűen vannak olyanok (mint én :) )akik képtelenek az ilyesmit fejben tartani, de soha senki nem haragszik meg rám sem a családomban, sem a barátaim közül, ha pár nappal később köszöntök fel valakit, mert tudják, hogy ilyen vagyok :).

L/24

2011. júl. 5. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!