Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam?
Figyelt kérdés
augusztusba sokat beszélgettem egy fiuval msn-en, sokat láttuk egymást városba is de nem találkoztunk csak köszöntünk és ennyi. most valamelyik nap rámirt és vasárnap megbeszéltük hogy csütörtökön találkoztunk.. kedden meg szerdán alig irt.. csütörtökön találkoztunk akkor jól elbeszélgettünk de akkor se volt nagyon semmi..este nem irt rám, azért ráirtam én és megint alig irt.. nem beszéltük meg h találkozzunk még meg semmit se.. szerintetek hagyjam az egészet?2011. okt. 1. 13:40
1/2 Manfegor válasza:
Nem írtad, hogy tetszik-e egyáltalán vagy valami...
Ebből azt gondolnám, hogy a találkozáskor sem volt "rád írva", hogy "tetszel nekem". Tehát lehet, hogy ő sem tudja mit tegyen.
Ha tetszik finoman mutasd ki neki, ha okos és Te is bejösz neki reagálni fog, ha nem akkor hagyd.
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon tetszik.. és lehet h ugy vette le mert nagyon zavarba voltam..de amikor meg ráirok akkor meg alig ír.. :/
2011. okt. 1. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!