Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek felé? Vagy inkább hagyjam őt? Vagy ellehetne valahogy érni hogy ő keresse a társaságom?
hát így elsőre ha nem igazán ismeritek egymást akkor elég nehéz lesz bármit elérni
te amúgy a "csajok" közé tartozol?
úgy értem a csávó tetszik vagy a sztenderd, hogy A csajok körülötte vannak? (te meg esetleg nem, de szeretnél...)
a srác az tetszik
és inkább az zavar hogy ott vannak körülötte
mert amugy is eléggé nehezen közeledek mások felé / nem még így hogy tetszik is meg ott vannak/
Meg eléggé olyan csajok kedvence DDDDDDD.
Ti lányok miért mindig ilyen csajok kedvence pasikra buktok? Sztem keress mást, attól te nem leszel jobb, ha te is egy strigula leszel neki a sok lány mellett. Nézz inkább más rendesebb, de nem annyira csajok kedvence fiú után, aki értékelne téged.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:30
Igazad van haver!
De a csajok már csak azért sem fognak ránk nézni vagy megközelíteni minket, nekik csak az ilyen punciv@dász kisf@szkalapok kellenek sajnos.
hany eves vagy?
amugy szerintem ha ismered par lany haverjet akkor logj azokkal,hatha megismered altaluk...hanem akkor hasznald az elobbieket;)
köszi mindenkinek
16.30... hallod amúgy nem biztos hogy az is jobb lenne valamivel
mármint volt hogy úgy prbólákozott egy -kevésbé helyes de 'rendes',- srác nálam /tényleg nem csajok kedvence + mások is mondták hogy normális megminden/ hogy van csaja...
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!