Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak?
Miért ilyenek a nők?
Bárcsak egyszer be pillanthatnék a fejükbe mit látnak mit éreznek ,de csak kihasználják és átverik a férfiakat játszanak az érzéseikkel, és ez nagyon rossz nekünk, de ők nem veszik észre magukat. Lehet nincs igazam, bár elég sok nő alapján ítélek. Itt nagy lehet a gond.
Nyugodtan lehet lepontozni, ti sem vagytok szentek. Sőt!
Nem kell ezt túldramatizálni.
Főleg, hogy ti nők egyáltalán nem vagytok szentek.
Egyszerűen csak nem érted a férfiakat, a viselkedésüket.
De én a környezetemben nem igazán láttam olyant, hogy egy férfikihasznált egy lányt, de nagyon sok lányt láttam akik csak szórakoznak a fiúkkal.
Ilyen lány 100%, hogy minden társaságban van!
(Köztük velem is)
Azért egy férfia, ha lesz egy barátnője, szerintem meggondolja, hogy elakarja veszíteni..
Kedves kérdező! Teljesen megegyezik a néző pontom veled. Megtudlak érteni. Erre a kérdésre énis nagyon szeretném tudni a választ.
Nyílván, mi nők sem vagyunk szentek. De sokkal szentimentálisabbak vagyunk, mint a pasik, ezért ha megunnak, mint egy barbie babát, és kidobnak, nagyon a szívünkre tudjuk venni, főleg, hogyha szeretjük az illetőt. Nem mondom, hogy a pasiknak nincsenek érzéseik, mert ez így nem igaz, csak nem olyan érzelmesek, ezért többnyire mi szenvedünk a szeretet hiányuk miatt. :(
13:03-ra:
Mák, hogy elvett, remélem 20 év múlva is ezt mondod, ha egyáltalán még házasok lesztek... :)
ó minkt sok minden összeköt...soha ne mondd, hogy soha, de nem tudnék olyan okot, amiért elválnánk.
persze akink savanyú a szőlő az nem érti ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!