Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés
Bárcsak egyszer be pillanthatnék a fejükbe mit látnak mit éreznek ,de csak kihasználják és átverik a nőket játszanak az érzéseikkel, és ez nagyon rossz nekünk mi nőknek de ők nem veszik észre magukat. Lehet nincs igazam mert kevés fiú alapján ítélek de, ők rendesek voltak és ha már velük is baj van itt nagy lehet a gond.
2011. júl. 19. 00:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Miért ilyenek a nők?

Bárcsak egyszer be pillanthatnék a fejükbe mit látnak mit éreznek ,de csak kihasználják és átverik a férfiakat játszanak az érzéseikkel, és ez nagyon rossz nekünk, de ők nem veszik észre magukat. Lehet nincs igazam, bár elég sok nő alapján ítélek. Itt nagy lehet a gond.

Nyugodtan lehet lepontozni, ti sem vagytok szentek. Sőt!

2011. júl. 21. 07:30
 22/32 anonim ***** válasza:
Tudnád mennyi nő/lány van, akik ilyenek... -.-
2011. júl. 21. 08:00
 23/32 anonim ***** válasza:
Milyenek?
2011. júl. 21. 08:07
 24/32 anonim ***** válasza:

Nem kell ezt túldramatizálni.

Főleg, hogy ti nők egyáltalán nem vagytok szentek.

Egyszerűen csak nem érted a férfiakat, a viselkedésüket.

De én a környezetemben nem igazán láttam olyant, hogy egy férfikihasznált egy lányt, de nagyon sok lányt láttam akik csak szórakoznak a fiúkkal.

Ilyen lány 100%, hogy minden társaságban van!

(Köztük velem is)

Azért egy férfia, ha lesz egy barátnője, szerintem meggondolja, hogy elakarja veszíteni..

2011. júl. 21. 10:59
 25/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Teljesen megegyezik a néző pontom veled. Megtudlak érteni. Erre a kérdésre énis nagyon szeretném tudni a választ.

Nyílván, mi nők sem vagyunk szentek. De sokkal szentimentálisabbak vagyunk, mint a pasik, ezért ha megunnak, mint egy barbie babát, és kidobnak, nagyon a szívünkre tudjuk venni, főleg, hogyha szeretjük az illetőt. Nem mondom, hogy a pasiknak nincsenek érzéseik, mert ez így nem igaz, csak nem olyan érzelmesek, ezért többnyire mi szenvedünk a szeretet hiányuk miatt. :(

2011. júl. 21. 11:48
 26/32 mvsm ***** válasza:
Az aktuális trendeknek megfelelő pasik kapásból mind ilyenek. Hozzá vannak szokva, hogy bármelyik csajt megkaphatják, mivel az összes őket akarja... így az életben nem fogják megbecsülni egyiket sem. A kevésbé szuper pasik is Rátok unnak egy idő után. Borzasztóan kevés a normális férfi, akivel évek után sem unalmas együtt lenni, és tudja tisztelni a Nőket, sorolhatnám még a pozitív dolgokat... De a mostani "jópasik" között egyetlen egy ilyet sem találtok, mivel ahhoz, hogy értékelj valamit/valakit, ahhoz tapasztalnod kell, hogy milyen nélküle, vágyakozni rá. És mivel ezeknek a "jópasik" akár minden héten találnak új csajt, a büdös életben nem fognak hiányt szenvedni belőlük... Ez talán azért lehet, mert a Nők 85 %-a a pasik 25 %-ával hajlandó csak szóba állni. Szóval álljatok csak szépen sorba, nemsokára sorra kerülhettek 1-2 hónapra talán egy szépfiúnál... :)
2011. júl. 21. 13:00
 27/32 napietus ***** válasza:
48%
"sokkal szentimentálisabbak vagyunk, mint a pasik" ne haragudj, de ez butaság. max. saját nevedben beszélj. kösz.
2011. júl. 21. 13:02
 28/32 napietus ***** válasza:
akkor szerencsés vagyok :D mert az okfejtésed szerint 3,4 nő jut 1 jó pasira. a férjem jó pasi, tehát akkor mák, hogy engem vett el. mondjuk ez is benne lehetett, hogy én is jó nő vagyok...
2011. júl. 21. 13:03
 29/32 mvsm ***** válasza:

13:03-ra:

Mák, hogy elvett, remélem 20 év múlva is ezt mondod, ha egyáltalán még házasok lesztek... :)

2011. júl. 21. 13:26
 30/32 napietus ***** válasza:

ó minkt sok minden összeköt...soha ne mondd, hogy soha, de nem tudnék olyan okot, amiért elválnánk.

persze akink savanyú a szőlő az nem érti ezt :D

2011. júl. 21. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!