Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés
Bárcsak egyszer be pillanthatnék a fejükbe mit látnak mit éreznek ,de csak kihasználják és átverik a nőket játszanak az érzéseikkel, és ez nagyon rossz nekünk mi nőknek de ők nem veszik észre magukat. Lehet nincs igazam mert kevés fiú alapján ítélek de, ők rendesek voltak és ha már velük is baj van itt nagy lehet a gond.
2011. júl. 19. 00:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy sok ilyen lány is van. Ne a pasikat írd. Írtad volna inkább az ember szót, mert ez ugyan úgy érvényes rátok, lányokra is.

20/F

2011. júl. 19. 00:15
 2/32 anonim ***** válasza:
65%
A célunk a világon a nők életének a megkeserítése.
2011. júl. 19. 00:16
 3/32 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos hosszú távon előjönnek azok a kis szépséghibáitok,amiket hosszú-hosszú időn keresztül palástoltok előttünk.Aztán szembesítünk titeket velük,megijedtek,különböző anomáliákat produkáltok,melynek eredménye szakítás.Összegeztek,majd megállapítjátok,hogy a férfiak szörnyetegek.Lehet nekem sincs igazam,de én így gondolom.22/F
2011. júl. 19. 00:16
 4/32 A kérdező kommentje:
jah akkor javítok nem csak a férfiak ilyenek, csak én egy érző lény vagyok, de úgy látszik ez is kevés
2011. júl. 19. 00:17
 5/32 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindenki ilyen. Itt van mindjárt a párom. Soha nem használna ki és nem játszik az érzéseimmel.
2011. júl. 19. 00:20
 6/32 A kérdező kommentje:
Akkor van kivétel, de már foglalt...
2011. júl. 19. 00:24
 7/32 anonim válasza:
74%

a férfiak kedveskednek egy kis szexért a nők pedig szexelnek egy kis kedvességért

nem tudom hol olvastam de nagyjából tényleg így van, minél hamarabb elfogadod ezt annál könnyeben érted meg hogy mi is jár egy pasi fejében.

2011. júl. 19. 01:00
 8/32 napietus ***** válasza:
48%

ne éld bele magad ebbe a világnézetbe, mert 1-2 év múlva egy besavanyodott frusztrált p*csa leszel, aki tleg nem kell majd senkinek max. egy menetre, de aközben se szólaljon meg lehetőség szerint.

próbáld pozitívan felfogni az életet, és minden pasit arra használj, amire való. amelyik csak a szexre való, azt pl. ne akard életed párjává tenni, mert az nem fog menni. helyükön kell kezelni a népeket, ennyi az egész.

2011. júl. 19. 01:17
 9/32 anonim ***** válasza:
65%
most írjam le ugyanezt lányokkal? mert a tapasztalataim alapján le tudnám...
2011. júl. 19. 07:05
 10/32 anonim ***** válasza:
65%

Jaja ugyanúgy le lehet írni lányokkal is, de az igazsághoz nem jutsz közelebb az ilyen általánosításokkal.

És nekem meg eszembe sem lenne kihasználni, vagy átverni a barátnőmet. Sőt senkit. Most már több mint 2 éve együtt vagyunk.

2011. júl. 19. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!