Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak?
Ahogy sok ilyen lány is van. Ne a pasikat írd. Írtad volna inkább az ember szót, mert ez ugyan úgy érvényes rátok, lányokra is.
20/F
a férfiak kedveskednek egy kis szexért a nők pedig szexelnek egy kis kedvességért
nem tudom hol olvastam de nagyjából tényleg így van, minél hamarabb elfogadod ezt annál könnyeben érted meg hogy mi is jár egy pasi fejében.
ne éld bele magad ebbe a világnézetbe, mert 1-2 év múlva egy besavanyodott frusztrált p*csa leszel, aki tleg nem kell majd senkinek max. egy menetre, de aközben se szólaljon meg lehetőség szerint.
próbáld pozitívan felfogni az életet, és minden pasit arra használj, amire való. amelyik csak a szexre való, azt pl. ne akard életed párjává tenni, mert az nem fog menni. helyükön kell kezelni a népeket, ennyi az egész.
Jaja ugyanúgy le lehet írni lányokkal is, de az igazsághoz nem jutsz közelebb az ilyen általánosításokkal.
És nekem meg eszembe sem lenne kihasználni, vagy átverni a barátnőmet. Sőt senkit. Most már több mint 2 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!