Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés
Bárcsak egyszer be pillanthatnék a fejükbe mit látnak mit éreznek ,de csak kihasználják és átverik a nőket játszanak az érzéseikkel, és ez nagyon rossz nekünk mi nőknek de ők nem veszik észre magukat. Lehet nincs igazam mert kevés fiú alapján ítélek de, ők rendesek voltak és ha már velük is baj van itt nagy lehet a gond.
2011. júl. 19. 00:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
67%

ma 00:20 vagyok

Nem nagyon szoktam foglalkozni a pontozással, de azért az feltűnt, hogy ha azt írom, nem minden pasi szemét, vannak normálisak is, akkor mindjárt le vagyok pontozva, meg más is. Ennyire hihetetlennek tűnik ez?

Van, hogy az ember rosszul választ, velem is megtörtént nem egyszer. De azért ez nem azt jelenti, hogy csak gonosz és érzéketlen férfiak élnek a világon.

2011. júl. 19. 12:25
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
Engem is lepontoztak,meg is van a véleményem.27% mi ez gyerekek?Megvilágosítottam a sötét elméteket...
2011. júl. 19. 15:33
 13/32 napietus ***** válasza:
60%
utolsó, lég nagy butaságokat írtál azért...
2011. júl. 19. 15:43
 14/32 A kérdező kommentje:
honnan tudjátok kit hogy pontoznak?
2011. júl. 19. 18:05
 15/32 anonim ***** válasza:

ma 18:05

A százalékokból. :)

2011. júl. 19. 18:07
 16/32 A kérdező kommentje:
egy szavazás alapján nem változik
2011. júl. 19. 21:31
 17/32 anonim ***** válasza:
De igen, az összegzett százalék felett van az a százalék, ahogy az adott hozzászólást értékelték. Pl. az én százalékom összesen 84%, ami felette van vastagon szedve (ma 00:20 vagyok), az az 55% (ha azóta még nem szavaztak) az az eredmény, ahogy azt az egy hozzászólást értékelték.
2011. júl. 19. 21:36
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom, én csak jófejekkel találkoztam. Szentem a psik jobbak mint a nők, nagyon sok mindenben. És én is lány vagyok, nincs semmi bajom ezzel. kapcsolataim is jó meg minden.

de már úgy érzem h "barátnőmnél is jobbak" mert ha elmodok egy fiúnak egy titkot SOHA nem hallom vissza. de barátnőmnek mondtam és másnapra vissza halottam mástól. szerintem a fiúk megbízhatóbbak. a lányokban benne van a "pletykálás ösztöne"

Le lehet hurrogni 15L

2011. júl. 21. 02:19
 19/32 anonim ***** válasza:
hát jó kérdés. de ne hidd azt, hogy csak ilyenek vannak. van kivétel, képesek vagyunk összetett gondolkodásra. nekem kb. ez a vesztem...nehezen felejtek, nem lelem abban örömöm, ha mindenkit az ujjam köré csavarhatok egy strigulára, hogy aztán lapátra tegyem. pont azért választom azt, akit, mert képes belelátni a fejembe és megérteni, hogy mi is zajlik le bennem. kevés ilyen van.
2011. júl. 21. 04:07
 20/32 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen...
2011. júl. 21. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!