Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak?
ma 00:20 vagyok
Nem nagyon szoktam foglalkozni a pontozással, de azért az feltűnt, hogy ha azt írom, nem minden pasi szemét, vannak normálisak is, akkor mindjárt le vagyok pontozva, meg más is. Ennyire hihetetlennek tűnik ez?
Van, hogy az ember rosszul választ, velem is megtörtént nem egyszer. De azért ez nem azt jelenti, hogy csak gonosz és érzéketlen férfiak élnek a világon.
Nemtom, én csak jófejekkel találkoztam. Szentem a psik jobbak mint a nők, nagyon sok mindenben. És én is lány vagyok, nincs semmi bajom ezzel. kapcsolataim is jó meg minden.
de már úgy érzem h "barátnőmnél is jobbak" mert ha elmodok egy fiúnak egy titkot SOHA nem hallom vissza. de barátnőmnek mondtam és másnapra vissza halottam mástól. szerintem a fiúk megbízhatóbbak. a lányokban benne van a "pletykálás ösztöne"
Le lehet hurrogni 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!