Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként férfiakat kérdezek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az én helyzetem a következő. Van egy párom több, mint fél éve. Mikor összejöttünk nem voltam igazán szerelmes belé, nem túl sármos, de nagyon jó szívű és kedves velem. Úgy voltam vele, hogy majd jön az a szerelem, de nem jött. Ráadásul sajnos pocsék vele a szex meg ráadásul kevés is. Viszont ez miatt hagyta el az előző barátnője is, ami nagy trauma volt neki. Viszont én szerencsétlen hülye megcsaltam, mert már megőrültem, hogy végre egy jót szexeljek. Nos itt a kérdés, mi a fenét tegyek most? Az baj, hogy nem mondhatom ki az igazat, hogy miért szakítok vele, mert az még inkább letaposná. Hogyan szakíthatnék vele kíméletesen? Mert hazugságra viszont nem akarok alapozni. Mit tegyek?2011. júl. 17. 23:34
21/21 A kérdező kommentje:
Aztatetveskutya mindenit! Basszus három hete csal egy nővel! XDXDXDXD Csak nem tudta, hogy mondja meg! Ez mekkora! Elmondtam neki én is az igazat így végülis normálisan, békével váltunk el. Köszööm mindenkinek a komentet, nagy tanulság volt az 100%! Soha többet ilyet nem csinálok...
2011. júl. 19. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!