Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főként férfiakat kérdezek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főként férfiakat kérdezek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az én helyzetem a következő. Van egy párom több, mint fél éve. Mikor összejöttünk nem voltam igazán szerelmes belé, nem túl sármos, de nagyon jó szívű és kedves velem. Úgy voltam vele, hogy majd jön az a szerelem, de nem jött. Ráadásul sajnos pocsék vele a szex meg ráadásul kevés is. Viszont ez miatt hagyta el az előző barátnője is, ami nagy trauma volt neki. Viszont én szerencsétlen hülye megcsaltam, mert már megőrültem, hogy végre egy jót szexeljek. Nos itt a kérdés, mi a fenét tegyek most? Az baj, hogy nem mondhatom ki az igazat, hogy miért szakítok vele, mert az még inkább letaposná. Hogyan szakíthatnék vele kíméletesen? Mert hazugságra viszont nem akarok alapozni. Mit tegyek?
2011. júl. 17. 23:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem akarsz hazudni?

És mégis mit teszel akkor, amikor pofátlanul félrek.rsz és nem mondod el neki? Megindoklod a saját szemét húzásodat és áldozatnak tünteted fel magad. Ha annyira jó lenne a kapcsolat, akkor miért nem beszélted meg vele? Persze egyszerűbb volt valaki mást keresni. Arra hivatkozol, hogy az önbecsülése miatt nem akarsz vele szakítani, de ha annyira fontosnak tartanád az érzéseit, akkor már elhagytad volna az elején, amikor még nem élte bele magát. Minél tovább titkolod, annál rosszabb lesz neki. És nem az önbecsülése, hanem az, hogy a "barátnője" egy kis k.rva.

2011. júl. 18. 01:10
 12/21 anonim ***** válasza:
ott a pont az utolsónál! Szégyelld magad!
2011. júl. 18. 01:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha nem mondasz semmi indokot csak szakitasz, akkor sose fogja megtudni mit ront el mindig. Ha mindent elmondasz, lehet hogy tenlyleg nagyon maga ala kerulne. Talan a ketto kozott... Ha elmondod hogy megcsaltad es nem tudsz igy tovabb elni vele konnyebben fogadja. Ha van egy kis esze el fog majd gondolkodni azon is miert leptel felre.
2011. júl. 18. 02:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Persze, hogy próbáltam vele beszélni arról, hogy kicsit megerőltethetné magát, hogy az intim rész nekem is jó legyen, de egyszerűen, mintha a falnak beszéltem volna. Ezzel csak azt sikerült elérnem, hogy inkább marok marcsázott, mint hogy velem lett volna. :S Pedig tényleg nem durván mondtam neki: azt mondtam, hogy jobb lenne kicsit húzni az elejét vagy esetleg két menetet menni, mert így mindig lemaradok sajnos. Vagy ez sértő lenne?
2011. júl. 18. 06:09
 15/21 anonim ***** válasza:

A körítés mindegy. Megcsaltad, ribanc vagy. Mond el neki, mert ennél jobbat érdemel. HIÁBA ROSSZ AZ ÁGYBAN.

Tudod szex közben utalgathatsz mikor élvezed mikor nem. Az én bnőmnek nagyon sokáig nem volt orgazmusa.. Mikor összejöttünk megnyílt felém és szex közben kicsit irányított mit hogyan csináljak. Azóta sorozom neki :D :) nem gondolod hogy a te hibád is hogy kussban elviseled hoogy nem tudja mi a jó neked miközben te félrekefélsz mert nem bírsz a pináddal?

2011. júl. 18. 10:27
 16/21 asdface ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy a legrövidebb út mindig az egyenes.

Mondj el neki mindent nem kell ezen szépíteni.

Ezt azért tedd, mert ha most szépítesz rajta , hogy már nem olyan mint az elején, az hihető, de akkor magában keresi majd a hibát és túlteszi magát rajtad kb 2-3 hónap alatt.

Ha nem szépítesz rajta, akkor eszméletlenül maga alá kerül 4-5 napig és utána legyint egyet, hogy lesz@rom és minden megy tovább, DE tudni fogja mi az a dolog , amin változtatnia kell.

Gondolj bele mi lenne, ha most szakítasz vele, hogy elmúlt meg minden, aztán 1 év múlva megtudja, hogy te csaltad meg és ezért volt annyira maga alatt és kereste a hibát magában, én biztos nem szépeket gondolnék arról az emberről.

Én jobban preferálom a kőkemény-rideg igazságot, nem bírom a remegős "úgy sajnálom" szövegeket.

23/f

Csak bátran nincs veszteni valód.

2011. júl. 18. 10:29
 17/21 A kérdező kommentje:
A férfiak még soha életükbe nem kerültek ilyen helyzetbe? Pedig engem eddig az előtte levő két barátom megcsalt, akikbe őrülten szerelmes voltam és még csak meg se fordult ilyesmi a fejemben. Aztán pont azért választottam egy olyat akit nem annyira szeretek, hogy ne tudjon megsebezni, de hát az érzelmek hiánya most visszaütött... A férfiak mind hűségesek, soha sincsenek érzelmi zavaraik? vagy csak jobban kezelik?
2011. júl. 18. 21:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Ja, igen és az elsővel négy és fél évig voltam együtt, el is jegyzett, rá egy pár napra bukott le a hűtlenségével véletlenül... :S Igaz szarabb volt magamtól rájönni, jobb elmondani, igaz?
2011. júl. 18. 21:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod folytatni a kapcsolatotokat, akkor már teljesen mind1, hogy elmondod-e neki.
2011. júl. 18. 23:19
 20/21 anonim ***** válasza:

„Persze, hogy próbáltam vele beszélni arról, hogy kicsit megerőltethetné magát, hogy az intim rész nekem is jó legyen, de egyszerűen, mintha a falnak beszéltem volna.”

Már megint csak ÉN ÉN és ÉN. Kifogás, hogy neked mennyire rossz.

„A férfiak még soha életükbe nem kerültek ilyen helyzetbe? Pedig engem eddig az előtte levő két barátom megcsalt, akikbe őrülten szerelmes voltam és még csak meg se fordult ilyesmi a fejemben. Aztán pont azért választottam egy olyat akit nem annyira szeretek, hogy ne tudjon megsebezni, de hát az érzelmek hiánya most visszaütött... A férfiak mind hűségesek, soha sincsenek érzelmi zavaraik? vagy csak jobban kezelik?”

Ez azért egy kicsit durva. Nem csak, hogy ribanc vagy, de egy lelketlen tetű is. Kétszer magcsaltak és választasz valakit, akit nem szeretsz annyira, tehát csak kihasználtad. Ezzel is felmentést vársz arra, hogy félrekefélsz. Szánalmas vagy. Nem való neked barát.

2011. júl. 19. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!