Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főként férfiakat kérdezek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főként férfiakat kérdezek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az én helyzetem a következő. Van egy párom több, mint fél éve. Mikor összejöttünk nem voltam igazán szerelmes belé, nem túl sármos, de nagyon jó szívű és kedves velem. Úgy voltam vele, hogy majd jön az a szerelem, de nem jött. Ráadásul sajnos pocsék vele a szex meg ráadásul kevés is. Viszont ez miatt hagyta el az előző barátnője is, ami nagy trauma volt neki. Viszont én szerencsétlen hülye megcsaltam, mert már megőrültem, hogy végre egy jót szexeljek. Nos itt a kérdés, mi a fenét tegyek most? Az baj, hogy nem mondhatom ki az igazat, hogy miért szakítok vele, mert az még inkább letaposná. Hogyan szakíthatnék vele kíméletesen? Mert hazugságra viszont nem akarok alapozni. Mit tegyek?
2011. júl. 17. 23:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Muszáj lesz otthagynod.:/Mert ez neked se jó meg hosszútávn neki se..Majd túl lesz rajta
2011. júl. 17. 23:35
 2/21 A kérdező kommentje:
De mégis mivel indokoljam? Ha megmondom teljesen oda a férfiúi önbecsülésének,ami már így sincs neki :S
2011. júl. 17. 23:36
 3/21 anonim ***** válasza:
Eleve nem kellet volna belekezdened ebbe a kapcsolatba. Mielőtt megcsaltad már ott kellet volna hagynod. Sajnálom szegényt!
2011. júl. 17. 23:37
 4/21 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy elmúlt a szerelem és szeretnél egyedül lenni egy darabig. De ez akkor is genyaság
2011. júl. 17. 23:39
 5/21 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a fenébe! Ha nem kell, akkor nem szívasd!
2011. júl. 17. 23:40
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

őőő az igazat ? tök m1 mit mondasz neki úgy is ki kombinálja h mi volt a baj max úgy még szarabb lesz

19F

2011. júl. 17. 23:42
 7/21 anonim ***** válasza:
Ahogy az okos emberek mondják a civilizált világokban: ezt már kiscsikó korában elb*sztad... edd meg,amit kifőztél.
2011. júl. 17. 23:59
 8/21 A kérdező kommentje:
Akkor már csak a szart pofoznám igaz? Nincs olyan döntés ami ne fájna neki annyira:S
2011. júl. 18. 00:19
 9/21 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy ezt nem fontos neki elmondani hogy miért is akarsz vele szakítani.Egyszerű ha annyit mondassz hogy már nem úgy szereted mint ahogy eddig szeretted és hogy elmúlt a szerelem.Mondd meg neki hogy jó volt vele minden csak valahogy nem azt érzed amit kéne.És hogy szeretnél egy darabig egyedül lenni hogy átgondold a dolgokat.És azt is mondd meg neki hogy ez nem az ő hibája csak az érzéseidet nem tudod irányítani.

L19

2011. júl. 18. 00:23
 10/21 anonim ***** válasza:

Szóval azt mondod, hogy ahelyett, hogy megpróbáltad volna rendbe tenni a szexuális életeteket, inkább megcsaltad és most szeretnél mégis úgy kilépni a kapcsolatból, mint a könyörület és vigasztalás őrangyala? Jól értem? Csak mert ez már nemigen fog menni.

Egyébként már az is elég, ha nem közlöd vele olyan nyersen a tényeket, hogy a búcsútok után rögtön egy hidat keressen.

2011. júl. 18. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!