Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek! Ti mit tennétek?
f/27 Úgy érzem hogy szerelmes vagyok egy lányba aki már 3 hónapja a barátom .Ő azt mondja hogy mi csak barátok vagyunk ,de már volt sex meg minden és olyanok vagyunk mit egy szerelmes pár. De ő csak barát akar maradni ,mert elmondása szerint nem jövök be neki mint pasi és ezért nem akar velem komolyan lenni. Azt mondja hogy fontos vagyok neki és szeret ,de nem úgy mint szerelem. Én már szerelmes vagyok és nem tudom ,hogy mit kell ilyenkor tenni!
-elmondom neki hogy szerelmes vagyok belé ( de lehet ez miatt elveszítem ,de azt nem szeretném)
-nem mondom el neki és úgy viselkedek ,ahogy azt ő látni akarja.(attól félek még, ha jön egy férfi aki megtetszik neki, elmegy vele és azt én nem élném túl!!)
Nem tudom hogyan szerezhetném meg úgy ,hogy közben ne veszítsem el !
Mi a helyes döntés ilyenkor?
> Ti mit tennétek?
Én elmondanám neki.
> Mi a helyes döntés ilyenkor?
Nincs helyes döntés.
Akkor menthetetlen vagy.
Kb. 3 végkifejlet lehetséges.
1. Végül meggyőzöd, hogy jó lenne, ha együtt lennétek, ráerőszakolod a szereteted, összeházasodtok. Aztán pár év múlva rájön, hogy igazából nem is volt beléd soha szerelmes, elhagy, neked meg marad a közös gyerek, vagy még az sem.
2. Darabokra töri a szíved, amikor egyszer csak bemutat annak a srácnak, akit a napokban ismert meg, és halálosan beleszeretett. Ekkor kijelenti, hogy soha többé nem akar veled találkozni, mert csak összezavarnád, és tönkretennéd az életét. Végül közli veled, hogy felejtsd el.
3. Csinálsz valami olyat, amitől beléd szeret, és nagyjából boldogan éltek, amíg meg nem haltok.
Én azt ajánlom, hogy járj nyitott szemmel, és ha van lehetőséged egy másik kapcsolatra, azonnal csapj le rá, mert ez a csaj csak mókázik.
Vagy nem tudja eldönteni, hogy mi legyen, ami nem jelent jót, ha ezt sokáig így folytatjátok.
Épp úton van énhozzám a lány .
Még mindig nem tudom hogy mi tegyek....
Félek bármit is tenni ....
Kedvtelen vagyok és úgy érzem magam , mint aki nem tehet semmit ...
Jó is hogy jön ,meg nem is ...
Nem könnyű !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!