Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23évesnek mi tetszhet egy 16évesben? :O
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 14:30
1/10 A kérdező kommentje:
23éves a fiú, 16 a lány
2011. júl. 17. 14:30
2/10 anonim válasza:
szerintem ezt te tudhatod mert azzal hogy kérdezel vadidegenektől valamit amire te neked kéne tudni legjobban a választ ez olyan mintha én tőled kérdezem apámnak mi tetszett anyába??
3/10 anonim válasza:
A 16 éves lányok azért már nagyon jól néznek ki! Nekem 23 évesen pont volt egy 16 éves barátnőm. Az volt a gond, hogy nagyon gyerekes volt még. Pár éve megpróbáltuk újra, ekkor már 19 volt. És nem változott semmit :) De legalább baromi jól nézett ki :D
4/10 anonim válasza:
Miért ne tetszhetne?
Ha 14-nél több, akkor nincs azzal semmi gond.
5/10 anonim válasza:
hát bármi :P lehet h csak külsőre tetszik neki de lehet h "szerelem első látásra" :)
6/10 anonim válasza:
mi tetszhet? hát az h még [a csávóhoz képest] naiv és könnyebb be csempészni neki a lompost :)
19F
7/10 anonim válasza:
Nem azért de nekem az idősebb nőknek volt könnyebb beteni mindig a lompost :)
8/10 anonim válasza:
Megmondom mi nem tetszhet, vagy legalább nem fontos annyira:
intelligencia, kis lányos "problémák" stb.
Marad tehát a külső, a naivitás és, hogy könnyen kaphatóak.
10/10 anonim válasza:
láttam nem egyszer olyan 14 éves lányt akiről azt hinné az ember, hogy legalább 18-20. amikor kiderült hogy mennyi csak kamilláztam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!