Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feladni mindent egy álomért....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladni mindent egy álomért. Érdemes?

Figyelt kérdés

Sokat csalódtam a pasikban, ezért feladtam a párkeresést.

Kitaláltam magamnak egy férfit, akiről álmodozhatok.

Most van egy srác, akivel jól kijövünk.

Nem tudom, hogy alakul ez majd, barátság lesz-e belőle, de félek, hogy esetleg többet akar, és "bepróbálkozik".

Úgy érzem, elutasítanám, mert én már kér éve mindig csak azt az álomférfit várom, akiről tudom, hogy nincs is, és úgysem jön el.

Hogyan lépjek ki ebből? Ha találnék egy hasonlót, mint akit kitaláltam, megoldódna?

Volt már valaki így, hogy ragaszkodott ahhoz, amit elgondolt és mégis érezte, hogy ostobaság?

Vagy bejött és tényleg talált olyan személyt?

Vagy örökké csak várta és elfutott mellette az élet?

a bunkó válaszolók mellőzzenek.

2011. júl. 17. 03:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok több 20-nál
2011. júl. 17. 13:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Hallgass a szívedre. Át tudom érezni a helyzeted.

Sokáig mindenkit elutasítottam egy nagy csalódás miatt, aztán a szívem egyszercsak felhagyott a tiltakozással, mikor Valaki belépett az életembe. Szerintem érezni fogod ki az, aki megér egy esélyt, de ne félj nem-et mondani, ha másképp érzed. Hajrá :)

2011. júl. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!