Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajom le akar feküdni mit tegyek?
Azért szabájozzák be, hogy a gyerekeket ne lehessen kitenni bűntettlenül a szexpiacnak. Ez igazából titeket védd, hogy ne lehessen a rossz sorsba született gyerekeket csak úgy az ember kénye-kedve szerint "használni". Főleg, hogy egy bizonyos korban még nem elég kiforrott a személyisége az embernek és félő, hogy torzulásokat okoz benne egy ilyen élmény. Ezt valamiért nálunk 18 évre lőtték be, addig vagy kiskorú. Van ahol ez az életkori határ jóval magasabb.
Ennek semmi köze hozzátok. Nem tudom úgy vagytok e egymással hogy bármikor szaladhatna e a rendőrségre hogy te ezt és ezt tetted vele. Vagyis hogy megbíztok e egymásban. Azért az nem mind1. Ha félő hogy a bíróságra viszi az ügyet annak a hátterében nem a közös megegyezés hanem valami zsarolás vagy rászedés van. Ami nem tisztességes.
Én nem Offoltam !!:)
A kérdező kommentje:
Semmi kedvem még sexelni tudom hogy fiatal hozzá. Csak nem értem miért van leszabályozva hogy mikortól lehet sexelni, (most nem megerőszakolásról van szó) most ha mind a 2 en szeretnénk akkor miért ne lehetne nehogymár a kormány mondja meg mikortól érett valaki. Mert az én barátnőm érettebb mint sok 16 éves csak azt hiszi hogy úgy tudná mutatni hogy mennyire szeret hogy lefekszik velem...
Erre írtam véleményt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!