Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen még nem volt csajom, ez gáz?
15 éves vagyok, és az osztályomból már minden értelmes fiúnak volt/van barátnője, és hát már engem is kérdeztek a haverjaim párszor hogy nekem miért nincs. Szerintem nem nézek ki rosszul, elég izmos is vagyok, nincs baj a külsőmmel. Elég jó hírű iskolába járok, szóval nem arról van szó, hogy az osztálytársaim a szexre hajtanak. Persze, érdekelnek a lányok, de egyrészt még kicsit korainak érzem járni valakivel, másrészt félek odamenni a lányokhoz, és elhívni őket randizni. Szerintetek nem korai még a dolog 14/15 éves fiúknál? És amúgy szerintetek hol lehet ilyen korban ismerkedni, ha mondjuk az osztálytársaimat kizárom? És miből tudok rájönni, ha tetszek egy lánynak?
Lécci értelmes válaszokkal segítsetek! Köszi
az előttem szóló kamuzik :D
A lányok igen is meg esznek és nincsenek érzéseik!!
lécci privátban írd meg az iskolád nevét elég kevés az iylen "értelems" iskola lécci lécci
am szerintem nem gáz
mért lenne az????
főleg ha senki sem szivat vele akk meg mind1
majd jön egy lány és jártok és...stb stb :)
én vagyok az "előző" hát igen énis megérzem ha bejövök valakinek :)
jah és lemaradt 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!