Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen még nem volt csajom, ez gáz?
15 éves vagyok, és az osztályomból már minden értelmes fiúnak volt/van barátnője, és hát már engem is kérdeztek a haverjaim párszor hogy nekem miért nincs. Szerintem nem nézek ki rosszul, elég izmos is vagyok, nincs baj a külsőmmel. Elég jó hírű iskolába járok, szóval nem arról van szó, hogy az osztálytársaim a szexre hajtanak. Persze, érdekelnek a lányok, de egyrészt még kicsit korainak érzem járni valakivel, másrészt félek odamenni a lányokhoz, és elhívni őket randizni. Szerintetek nem korai még a dolog 14/15 éves fiúknál? És amúgy szerintetek hol lehet ilyen korban ismerkedni, ha mondjuk az osztálytársaimat kizárom? És miből tudok rájönni, ha tetszek egy lánynak?
Lécci értelmes válaszokkal segítsetek! Köszi

Azoknak a barátidnak akiknek már 5-6 csaja volt biztosra veszem, hogy csak divatól meg menőzésből csinálták. Én is ismerek ilyen embereket akik egy hétig együtt vannak aztán szétmennek. Nyugi szerintem nem vagy elkésve! Még nekem sem volt pasim.. de kit érdekel majd csak lesz valahogyan:)
14/L

én 15L vok és még nekem sem volt pasim
énis korainak tartom sztem ilyenkor a tanulásra kell figyelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!