Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajom le akar feküdni mit tegyek?

:D
Úgy, hogyha valaminek a gyanúja fent forog-alapos gyanúja- akkor bevisznek kihallgatásra. És azt kell mondjam, hogy te, mint 14 éves kis kölyök, egy csúnya nézéstől és 1-2 fenyegetéstől mindent bevallanál. Sorry.

Én a helyedben nagyon nem aggódnék emiatt, bár ha szexelni akarsz, akkor csináld, bár én várnék még pár hónapot vele-legalább pár hónapot.
Ezt a jövőre nézve mondom. Pár ismerősöm- 1-2 keményebbnek hitt gyerek is- volt már bent kihallgatáson, előtte még viccelődtek is, hogy jajjj, kis köcsög rendőr mit tud ártani? Volt aki aztán feladta 1-2 társát is. Lényeg, hogy a rendőrök is tudnak nagyon mocskok lenni, persze ne úgy képzeld el, mint a filmekben, hogy bemennek egy nagy szobába, lámpa arcba és ütik, mint egy zsákot... De oda tudnak pirítani az embernek, hidd el.

A legtöbb (dörzsölt) ember ártatlanak vallja magát. Kiskorú megrontásánál is, még is ülnek. ......
Kevés az olyan ember akiből nem szednek ki amúgy vallomást amúgy.

Kell egy jogi óra három négy oldalban? Ezen kívül a magyar rendőrség módszereiről megint több oldal?
A legegyszerűbb első alkalomkor ott felejtenek a zárkán három-öt órát és bármit bevallasz.
Elsőre (is) nekem nem volt mit, másodjára egy garázdaságért jelentet fel egy túlbuzgó nő. És a rendőr szabályon megijedt hogy ép röhögcséltem és nem megtörtem 7-8 óra zárkán felejtéstől. Durva az kérem szépen.
Kevés a szerencsés alkat, de stressz náluk is előbb-utóbb kibukik. Én mondjuk nem vagyok büntetett előéletű ami most nem hátrány.

mások tanúvalómása
közvetett bizonyíték
etc.
a bíró sok mindet mérlegel, és neki kel eldöntenie ki hazudik és ki nem
És egész más érzés ha fogalmad sincs mikor engednek ki, 3-4 óra után úgy érzed soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!