Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na mit csináljak szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit gimiben ismertem meg, és azóta jóban voltunk de mindig volt f*szija. Egy ideje már ritkán találkozunk, de közben rájöttem, hogy nekem leginkább ő kellene. De term. most is van pasija. Várjak még rá, vagy keressek magamnak egy másik lányt, és közben járjon a fejemben ő?
2011. júl. 16. 23:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az a baj hogyha közéjük állsz, azzal a lány szemében végképp lehúzhatod magad. Ha a pasija arconvág, akkor is. Ha a pasija arcon akarna vágni, de te vágnád őt arcon, akkor is. Szóval egy megoldás van, hogy barátkozol vele és nem nyomulsz. Aztán ha szakítanak akkor hozzád fog menni panaszkodni stb. És addig az esélyed is ottvan, hogy találsz egy olyan lányt aki elfeledteti. Nehogy már olyan nehéz legyen ez.
2011. júl. 16. 23:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy baj hogy nem haltatok egymásba. csak mondom. :D
2011. júl. 16. 23:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk a pasijával is elég régi az ismerettség. Iszok még egyet, aztán lesz ahogy lesz :D
2011. júl. 16. 23:53
 14/17 anonim ***** válasza:
a 19 éves kissrácnak meg üzenem, hogy akit el lehet szedni a barátjától, az a lány annyit is ér ;)
2011. júl. 16. 23:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Bár 14 éves korban nagyon komoly lehetett biztos :D
2011. júl. 16. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:

hát pszt már szted ált iskből szabadulva mekkora flesh volt ?:D am így utólag: egész normális volt most tehetek én arról h a csávó ilyen blfsz papucs volt ?:D

19F

2011. júl. 16. 23:57
 17/17 anonim ***** válasza:
hódítsd el
2011. júl. 17. 00:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!