Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tudtok vonzódni egy olyan lányhoz akinek volt pár egy éjszakás kalandja?
Esetemben, megismertem a lányt, teljesen szimpi stb..
majd megtudtam hogy pár hónapja, egy sráccal(ismerős) többször is megfeküdt, mert csak úgy.
most már Valahogy undorodom tőle... és szerintem ez normális nem de?
Én simán megértelek.
Aki nagyon tetszik az embernek, arról általában úgy gondolja, hogy különleges, más, mint a többi, nem adja magát könnyen stbstb. És amikor az ember meghallja ennek a cáfolatát, hát a világ omlik össze benne.
mindazonáltal, nem felejthetjük el azt sem, hogy senki nem tökéletes, mindenki hibázik, és bár az ember hajlamos a hozzá közel állókat tökéletesnek nézni-közel nem azok
ez egy fontos dolog.
heh :) Egyrészt az hogy megvolt bennem a szándék, az még nem azt jelenti hogy meg is tettem. A lelkiismeretem gátat szabott a szexuális érzelmeimnek/kitörésnek ez nem kedv illetve kedvtelenség kérdése volt egyáltalán :D és gondoltam arra, ha egyszer egy komoly kapcsolatom lesz, ha feleségem ha gyermekeim stb.. akkor ez egy elég szégyenteljes dolog :) Persze ez nem azt jelenti ha az ember fiatal, akkor ne éljen illetve ne éljen szexuális kapcsolatot akár ideiglenes jelleggel is :)
De mivel minden ember más és máshogy gondolkodik, én úgy gondolom, hogy semmi előismeret, semmiféle lelki vonzalom nélkül, valakivel lefeküdni, az valahol mégis csak erkölcstelenségre, önkontroll hiányra, és gusztustalan viselkedés módra vall.. és kikell emelnem azt, hogy igen is ha nő az illető az sokkalta szégyenteljesebb.. nem beszélve a korról, arról h 15 - 16 évesen ezt csinálja.
De ha valaki szemében ez a normális életmód, és ez csak 1 kis botlás hogy mondjuk évekig így él fiatal korában.. akkor neki a felnőtt korát csak sajnálni fogom :/
" és kikell emelnem azt, hogy igen is ha nő az illető az sokkalta szégyenteljesebb"
Miért mert isten úgy teremtette a nőket hogy lyuk van a lábuk között és csak a férfiaknak van farkuk??? Erről senki nem tehet hogy Isten így teremtett minket nőket...
és miért másabb ha egy nő szexel??? annyiba hogy a nőnek a férfi kell.. a férfinak meg a nő.A férfi is zgyanúgy odaadja magát a nőnek szex közben SZÓ SZERINT ODA ADJA MAGÁT A NŐNEK(NŐBE)...szóval még most sem értem...vagy akkor csak a fér5fiak lehetnek könnyűvérűek,himringyók,st.ricik és szexelhetnek a nők ha nincs senkijük akkor vibrátort használjanak????? ott a férfi minek a vibrátor..az embereknek több embert ki kell próbálni mielőtt komolyan leköti magát és megházasodik.
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!