Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve együtt vagyok a barátnőmmel de valamikor más nőhöz jobban tudok vonzódni! Meglátok egy ismeretlen gyönyörű lányt és rögtön beindúl a fantáziám! De szeretek a barátnőmmel lenni! Nemtudnék nélküle meglenni! Mitől van ez? Mit csináljak?
Miért nem fog meg a barátnőd? Átlagos,és nem kifejezetten szép?
Ez teljesen normális,minden pasinak vannak ilyen hülyeségei,sztem a lány is megérti.:)
Csak nehogy megcsald...
Ha valami nem tetszik a barátnődön,mondjuk felszedett pár kilót vagy ilyesmi,akkor meg vidd el úszni,fussatok közösen..stb, de nem mond meg neki h miért. Jó közös program,téged is fitten tart legalább.:)
Igen látom hogy rossz helyre írtam köszi :D
De igen nagyonis szép a barátnőm mindig is a leggyönyörűbb marad nekem!!De valamiért, nemtudom miért sokszor vonzódok más nőhöz :S köszi a válaszokat kipróbálom :)
Próbálj beszélni a barátnőddel.
Ne legyenek tabu témák!
Szexuális életedet is próbáld felpörgetni -persze a barátnőddel!!!-
Beszéld meg vele a vágyaid, a fantáziáidat vele.
3 év viszonylag hosszú idő egy kapcsolatban,
úgyhogy nem árt egy kis változás.. :)
Beszélj vele, s próbáljátok meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!