Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék jobban vonzódni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék jobban vonzódni a barátnőmhöz?

Figyelt kérdés

Tudom...hülye kérdés, de az a baj, hogyha együtt vagyunk, ak általában unatkozok, pedig faljuk egymást ezerrel, de ak sem izgat fel, pedig szép, csinos.

mármint úgy igen, h feláll a farkam, de érzelmileg nem.

fél éve ismerem, egy hónapja jöttünk össze, szóval azt ne mondjátok, h szakítsak vele, egyszerűen nem lenne helyes, am is tudom, h egyszer szeretni fogom, de ezt szeretném felgyorsítani.

2011. febr. 4. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Helló! Hát sztem nem hülye kérdés, inkább privát/saját kérdés... Am nálam is ez a helyzet,ilyesmi,..

sztem csinálj azt amit akarsz de ha nem szereted és csak azért vagy vele.. az hát csunya dolog xD Ha nem látsz benne semmit vonzod tehát ami magánál tartson (pl. kedvessége, vagy az odafigyelése) akkor barátom várhatsz még 1 darabig. sztem szakitsz vele ha nem szereted..

2011. febr. 4. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Mágnessel VAGY csináljatok több közös programot, illetve ha csináltok akkor valami változatosabbat. Aztán ha így sem működik akkor talán ennyi volt.
2011. febr. 4. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Két olyan barátom is volt, akik úgy álltak hozzám a legelején, hogy tudták, hogy majd később belémszeretnek, de ez végül nem így lett, és nagyon megbántottak. Szóval, biztos vagy benne? És honnan tudod, hogy szeretni fogod, ha jelenleg egyáltalán nem vonz téged érzelmileg?
2011. febr. 4. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
igazából a legutóbbi találkozásunkkor nagyon jó volt vele, úgyhogy sztem ki fog az alakulni, és am nagyon jó fej, jobb csajt aligha kívánhatnék, most a vizsgaidősuck több közös programunk lesz, és úgy érzem fejlődik a kapcsolatunk :)
2011. febr. 5. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!