Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet vonzódni valakihez egyik pillanatról a másikra, mikor előtte nem érdekelt?
Figyelt kérdés
Történt már veletek hasonló?2009. szept. 11. 09:33
1/7 anonim válasza:
Persze hogy van ilyen. Hirtelen megtetszik:)
2/7 anonim válasza:
én is most olyan vagyok! Egyáltalán nem tetszett és most valahogy hirtelen elkezdett érdekelni!
3/7 anonim válasza:
Velem is megtörtént, de csak hirtelen fellángolás volt midnig.
4/7 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy valamivel felkeltette a vonzalmad.
5/7 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, mai napig nem értem. Van egy lány, jól néz ki, vannak kisebb hibái, amik már nem zavarnak. Sokáig nem is érdekelt, csak köszöntünk egymásnak, nem nagyon kerestem a társaságát, aztán egynap sikerült hosszasan beszélgetnünk egymással, azóta szeretem őt. Ez a 180°-os fordulat.
7/7 anonim válasza:
Velem is volt már. 15 éves korom körül beszéltem egy csajjal. Halál normális, volt stílusa meg minden ami kéne, csak hát nem volt valami szép...sokáig nem is láttam de 2,5 év múlva megint. Igazából sokminden nem változott, de valamiért leesett az állam, olyan nőies lett időközben (nem is tudnám megmagyarázni, hogy mi volt más benne). Persze utána egyből próbálkoztam, de a szerencse szokás szerint valaki más pártjára állt, de máig (csak) jóban vagyunk (sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!