Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok, segítség! Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

OOEverOo kérdése:

Fiúk, lányok, segítség! Most akkor mi van? /többi lent/

Figyelt kérdés

Van egy srác akit nagyon kedvelek. Ö ezt

nem tudja (szerintem). De úgy érzem,

hogy Ö is kedvel engem. Jobban mint egy

barátot. Például sokszor és hosszan néz. Eddig kétszer

szemeztem vele.

Szokott olyat is csinálni, hogy a közelembe

helyezkedik. És gonoszkodik meg csúnyán néz, de csak poénból.

Volt, hogy együtt néztünk egy képet és ott elég közel állt hozzám. Akkor teljes erőmből éreztem, hogy lett volna valami, ha barátnőm nem időzít rosszúl. Meg vannak elejtett megjegyzései.

De akkor meg miért nem lép?

Én ezt nem értem... Kérlek segítsetek.

Ja tényleg. Ö 22 éves én meg 16.

2011. júl. 14. 23:10
1 2
 1/13 anonim válasza:
fhu. az én barátom is 22, és én 16 vagyok... nálunk úgy ment, hogy volt párszor hogy amikor rám nézett teljesen zavarba jöttem, és megkérdeztem, hogy miért hoz folyton zavarba.. meg csipkelődtem meg ilyenek. aztán megkérdeztem, hogy miért csinálja ezt. és akkor megkérdezte mit, és én akkor kitálaltam neki.:D elmondtam neki, hogyha a szemébe nézek felmegy a pulzusom, elönt a melegség és zavarbajövök. És hogy nekem az is elég, ha csak velem tölti az idejét és beszélget velem, mert nem tudom, hogy visszafelé milyen érzelmeket táplál irántam. aztán elmondta, hogy ő is sokat gondol rám az utóbbi időkben... a többi meg jött magától.. megöleltem.. aztán megcsókolt.:) szóval próbálj te is csipkelődni, hogy rákérdezzen mi bajod, és tálalj ki neki.:)
2011. júl. 14. 23:26
 2/13 anonim ***** válasza:
beszélj vele...nyiltan..ha tetszesz neki csak nyerhetsz.
2011. júl. 14. 23:31
 3/13 anonim válasza:
nemtom egy 22 éves csávó ha akarna vmit szted csak a szemedet bámulná?:DD vagy azt várja hogy te kezdeményezz? az még gázabb...
2011. júl. 14. 23:37
 4/13 anonim válasza:
szerintem a 22 éves csávó pont úgy áll hozzá, hogy ha csak a csaj akarja, akkor... és ha nemtudja, hogy a csaj mit érez, akkor nem kezdeményez... már csak a saját példámból kiindulva.:D
2011. júl. 14. 23:39
 5/13 anonim válasza:
már ha a 22éves csávó normális és nem csak arra kell enki a csaj..
2011. júl. 14. 23:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát én ugy vélem, hogy elég normális, mert eddig egy barátnője volt aki csúnyán átverte és azért nem ( egy közös barátunk mondta) kezdeményez, mert nem szeretne megint csalódni... :)
2011. júl. 15. 00:08
 7/13 anonim ***** válasza:
most írtad le, hogy miért nem kezdeményez.. akkor szólítsd meg, légy vele kedves, beszélgessetek kicsit, hogy tudja, benned meg lehet bízni :) Sok sikert! :P
2011. júl. 15. 10:48
 8/13 anonim válasza:
sok sikert:)
2011. júl. 15. 22:59
 9/13 A kérdező kommentje:

Azt persze nem biztosra tudom, hogy azért-e, de ahogy az első írta majd próbálkozok nála és 'csipkelődök' :)

és köszönöm remélem sikerem lesz :P

2011. júl. 16. 00:00
 10/13 anonim válasza:
hajrá.:) csak szurkolni tudok.:)majd azért írd meg, hogy mi a story vége.:D
2011. júl. 17. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!