Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van egy kis problémám a kapcsolatommal (segitség) help me?
Eddig én osztogattam itt az észt, de most jött el annak az ideje, hogy én is tanácsot kérjek...
Párommal (22) 2 éve vagyunk együtt. (Pont tegnap 2 éve!!)
Minden jó volt köztünk, milliószor elmondta hogy szeret, imád és én is őt. A múlt hétvégén furcsán viselkedett, mert nem akart jönni hozzám (külön város, de csak 10 km), de megértettem, igy én mentem. Mikor ott voltam, nem volt semmi furcsa, aranyos volt, este hazajött velem.
Tegnap este felhivtam a szokott időben este. Elmondta hogy telt a napja, aztán mikor mondtam hogy boldog évfordulót, akkor elhallgatott, és azt mondta, hogy nem tudja miért vannak benne ezek az érzések, hogy lehet hogy egyedül szeretne lenni... Leforrázódtam.. :S Mondta, hogy nem akar más barátnőt, csak egyedül lenni. Kérdeztem tőle hogy szeret-e egyáltalán. Rögtön rávágta, hogy persze, szeret, csak nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban. (tehát ezért nem akart jönni talán..?) Beszélgettünk még, megpróbáltam nem sirni, mert eltelt pár perc, már arról beszélt, hogy jön hétvégén (apu megkérte vmire itt nálunk..) és megcsinálja. Kérdeztem tőle: utoljára jössz akkor...? Mire ő azt mondta hogy jajmár, nem dehogy, csak valamin változtatni kéne... Nem tudom hogy lenne a jó.
Voltunk már szakitásközelben, egyszer még 2 hetes szünetet is kért, de ő volt az aki már aznap keresett hogy elmondja hogy hiányzok neki és szeret. Azt mondta ha belepusztul akkor is kibirja a 14 napot... a 6. napon megjelent. Mindig kezdeményezte a békülést.
Ti mit láttok ebben? Félek kicsit, mert (tudom sablonos) de én tényleg nem tudnék nélküle élni, és tudom, hgy ő is keresne..
Segitenétek??
Köszönöm L/22
Ez nagyon nehéz helyzet, főleg így, hogy azt se lehet tudni, hogy mi a baja. Én biztos nem hagynám addig békén, míg el nem mondja, mi a baja, és min kéne változtatni. Ha ez megvan, onnantól már könnyebb, de míg nem tudod, mi a baj, addig nem tudsz rajta változtatni. Ezt mondd el neki. A szünet meg szerintem nem megoldás. Nekem mindig a pasim mondta, hogy ha gond van, azzal nem oldódik meg, ha külön vagyunk, csak azzal, ha megbeszéljük. Nálunk ez bejön, pedig hasonló gondjaink voltak, (nálunk a kevés szex miatt) de megbeszéltük, és igyekszünk változtatni. Ezt csak így lehet!
21/L
Én nem riogatni akarlak, de épp a múltkor kért tőlem egy kis szünetet a pasim, amiből az lett, hogy szépen megcsalt.
Inkább tényleg beszéljétek meg mi a baja, derüljön ki egyenes úton!
A barátod szeret téged ez egészen biztos:D
de minden hosszabb kapcsolatban eljön ez az időszak:)
csak kis időre van szüksége:D és helyrerázódik:D
Óh hát mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!! El sem hiszitek milyen jól esnek...
A külön töltött napokról meg annyit, hogy hétközben nem is találkozunk, mert mindketten melózunk, akkor ő pecázni van, meg ide-oda. Hétvégén ha eljön, akkor (igaza van..) itt nem tudunk semmit csinálni, mert ahol ő lakik, ott vannak a barátaink. Csak náluk meg nem aludhatunk együtt (marhaság..) ide hozzám meg vettünk egy nagy franciaágyat. Van egy közös kutyusunk is, ami nála van, és ő is hiányzik, nemcsak a párom ;(
Tehát akkor adjak neki időt? Várjam meg míg ő keres? Én úgy érzem, hogy azzal csaptam ki a biztosítékot, hogy beszámoltattam hol volt... :S Tudom, hiba volt.
Gondoljátok együtt maradunk? (Jó, tudom, nem tudhatjátok helyette/m)
MÉGEGYSZER KÖSZI, EL SEM HISZITEK... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!