Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Van egy kis problémám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van egy kis problémám a kapcsolatommal (segitség) help me?

Figyelt kérdés

Eddig én osztogattam itt az észt, de most jött el annak az ideje, hogy én is tanácsot kérjek...

Párommal (22) 2 éve vagyunk együtt. (Pont tegnap 2 éve!!)

Minden jó volt köztünk, milliószor elmondta hogy szeret, imád és én is őt. A múlt hétvégén furcsán viselkedett, mert nem akart jönni hozzám (külön város, de csak 10 km), de megértettem, igy én mentem. Mikor ott voltam, nem volt semmi furcsa, aranyos volt, este hazajött velem.

Tegnap este felhivtam a szokott időben este. Elmondta hogy telt a napja, aztán mikor mondtam hogy boldog évfordulót, akkor elhallgatott, és azt mondta, hogy nem tudja miért vannak benne ezek az érzések, hogy lehet hogy egyedül szeretne lenni... Leforrázódtam.. :S Mondta, hogy nem akar más barátnőt, csak egyedül lenni. Kérdeztem tőle hogy szeret-e egyáltalán. Rögtön rávágta, hogy persze, szeret, csak nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban. (tehát ezért nem akart jönni talán..?) Beszélgettünk még, megpróbáltam nem sirni, mert eltelt pár perc, már arról beszélt, hogy jön hétvégén (apu megkérte vmire itt nálunk..) és megcsinálja. Kérdeztem tőle: utoljára jössz akkor...? Mire ő azt mondta hogy jajmár, nem dehogy, csak valamin változtatni kéne... Nem tudom hogy lenne a jó.

Voltunk már szakitásközelben, egyszer még 2 hetes szünetet is kért, de ő volt az aki már aznap keresett hogy elmondja hogy hiányzok neki és szeret. Azt mondta ha belepusztul akkor is kibirja a 14 napot... a 6. napon megjelent. Mindig kezdeményezte a békülést.

Ti mit láttok ebben? Félek kicsit, mert (tudom sablonos) de én tényleg nem tudnék nélküle élni, és tudom, hgy ő is keresne..

Segitenétek??

Köszönöm L/22

2009. szept. 23. 08:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden kapcsolatban vannak ilyen időszakok, csak van aki nem mondja meg a párjának, hogy kicsit egyedül szeretne lenni. De a párod őszinte volt veled. Az, hogy egyedül szeretne lenni, még nem azt jelenti, hogy szakítani akar. Valószínű, hogy szeretne egy kicsit a barátaival lenni, vagy tényleg teljesen egyedül csinálni valamit. Egy-egy napot hagyjatok magatoknak szabadon, csináljatok mindketten külön valamit. Ha szeret, akkor úgyis keresni fogsz, mihelyst kicsit is hiányozni fogsz neki.
2009. szept. 23. 08:48
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nehéz helyzet, főleg így, hogy azt se lehet tudni, hogy mi a baja. Én biztos nem hagynám addig békén, míg el nem mondja, mi a baja, és min kéne változtatni. Ha ez megvan, onnantól már könnyebb, de míg nem tudod, mi a baj, addig nem tudsz rajta változtatni. Ezt mondd el neki. A szünet meg szerintem nem megoldás. Nekem mindig a pasim mondta, hogy ha gond van, azzal nem oldódik meg, ha külön vagyunk, csak azzal, ha megbeszéljük. Nálunk ez bejön, pedig hasonló gondjaink voltak, (nálunk a kevés szex miatt) de megbeszéltük, és igyekszünk változtatni. Ezt csak így lehet!

21/L

2009. szept. 23. 08:50
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem riogatni akarlak, de épp a múltkor kért tőlem egy kis szünetet a pasim, amiből az lett, hogy szépen megcsalt.

Inkább tényleg beszéljétek meg mi a baja, derüljön ki egyenes úton!

2009. szept. 23. 08:55
 4/26 anonim ***** válasza:
56%
Olyat nem hallottál még, hogy egy kis távolság kifejezetten jót tesz a szerelemnek?
2009. szept. 23. 08:57
 5/26 anonim ***** válasza:
75%

A barátod szeret téged ez egészen biztos:D

de minden hosszabb kapcsolatban eljön ez az időszak:)

csak kis időre van szüksége:D és helyrerázódik:D

2009. szept. 23. 09:45
 6/26 anonim ***** válasza:
75%
találkozz vele és beszéljétek meg a problémákat hogy min kellene változtatni ha elmondta a problémáit elmondja h ő hogy gondolja a változást és megbeszélitek h ez neked meg e felel én ezekkel a szünetekkel nem vagyok kibékülve mert szerintem ha valaki szereti a másikat akkor nem kell szünet meg akkor ugyse birja ki mint ahogy nálatok is így történt egyszerűen csak legyen egy egy olyan nap amikor nem lógtok egymás nyakán persze nem azt mondom h minden másnap beszéljetek csak hanem h mittom én legyen havonta egy két nap amikor egyedül van és elgondolkodhat persze ezen nem azt értem h engedd el nélküled bulizni meg ilyenek mert az sose szül jót ugyh sok sikert:)
2009. szept. 23. 09:58
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Ide kommunikáció kell, mert ha jól mennek a dolgok én pl nem tom elképzelni hogy "szünetre" volna szükségem. Valaki más társaságát hajtja szerintem, vagy nagyon bekorlátozod, nem engeded néha kanmurikban kirúgni a hámból, de ez a 2 hetes leállás csak egy önámítás, valójában akkor nem hivatalosan de még mindig kapcsolaton belül van és úgy leseget félre, mindenesetre különös egy pali az biztos. Az még furcsább h már sokadszorra fordul ez elő. Lehet h időszakos problémái vannak, de szinte biztos h nem őszinte veled és elhellgetje. Ha én lennék a helyében én még ha a kapcsolat rovására is megy előállnék a problémámmal és várnám h hogyan lehet megoldani. Ha túl tudnánk lépni rajta még erősebben folytatódna a dolog, ha nem akkor meg nem erőltetem ami nem megy.
2009. szept. 23. 10:26
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egyszerűen jó néha egyedül is lenni. Mi együtt élünk ugyan (3 éve), de mikor meglátogatom a szüleimet 1 vagy két napra, akkor azt mondja a párom, hogy jó egy kicsit egyedül lenni. Meg nekem is kell egy két ilyen nap. Attól még szeretjük egymást és együtt képzeljük el a jövőnket, csak nem kell megfolytani a másikat. Kérdezd meg tőle, hogy van-e konkrét probléma, vagy csak kis levegőre van szüksége. Hülyeség, hogy ne menjen egyedül bulizni, miért talán ő nem ember, aki szereti élvezni a barátai társaságát?! Igenis szervezzetek néha külön programokat, és annál boldogabbak lesztek mikor találkoztok újra. Lesz mit mesélnetek egymásnak, az csak felfrissíti a dolgokat. Sok boldogságot!
2009. szept. 23. 11:25
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ez nem a világ vége. Én is férfi vagyok, és nekem is jól esik néha egy kis "szabadidő". Szerintem minden pasinak vannak ilyen igényei. Nem akar más lánnyal lenni, csak magával akar kicsit foglalkozni.
2009. szept. 23. 11:51
 10/26 A kérdező kommentje:

Óh hát mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!! El sem hiszitek milyen jól esnek...

A külön töltött napokról meg annyit, hogy hétközben nem is találkozunk, mert mindketten melózunk, akkor ő pecázni van, meg ide-oda. Hétvégén ha eljön, akkor (igaza van..) itt nem tudunk semmit csinálni, mert ahol ő lakik, ott vannak a barátaink. Csak náluk meg nem aludhatunk együtt (marhaság..) ide hozzám meg vettünk egy nagy franciaágyat. Van egy közös kutyusunk is, ami nála van, és ő is hiányzik, nemcsak a párom ;(

Tehát akkor adjak neki időt? Várjam meg míg ő keres? Én úgy érzem, hogy azzal csaptam ki a biztosítékot, hogy beszámoltattam hol volt... :S Tudom, hiba volt.

Gondoljátok együtt maradunk? (Jó, tudom, nem tudhatjátok helyette/m)

MÉGEGYSZER KÖSZI, EL SEM HISZITEK... :)

2009. szept. 23. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!