Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van egy kis problémám a kapcsolatommal (segitség) help me?
Eddig én osztogattam itt az észt, de most jött el annak az ideje, hogy én is tanácsot kérjek...
Párommal (22) 2 éve vagyunk együtt. (Pont tegnap 2 éve!!)
Minden jó volt köztünk, milliószor elmondta hogy szeret, imád és én is őt. A múlt hétvégén furcsán viselkedett, mert nem akart jönni hozzám (külön város, de csak 10 km), de megértettem, igy én mentem. Mikor ott voltam, nem volt semmi furcsa, aranyos volt, este hazajött velem.
Tegnap este felhivtam a szokott időben este. Elmondta hogy telt a napja, aztán mikor mondtam hogy boldog évfordulót, akkor elhallgatott, és azt mondta, hogy nem tudja miért vannak benne ezek az érzések, hogy lehet hogy egyedül szeretne lenni... Leforrázódtam.. :S Mondta, hogy nem akar más barátnőt, csak egyedül lenni. Kérdeztem tőle hogy szeret-e egyáltalán. Rögtön rávágta, hogy persze, szeret, csak nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban. (tehát ezért nem akart jönni talán..?) Beszélgettünk még, megpróbáltam nem sirni, mert eltelt pár perc, már arról beszélt, hogy jön hétvégén (apu megkérte vmire itt nálunk..) és megcsinálja. Kérdeztem tőle: utoljára jössz akkor...? Mire ő azt mondta hogy jajmár, nem dehogy, csak valamin változtatni kéne... Nem tudom hogy lenne a jó.
Voltunk már szakitásközelben, egyszer még 2 hetes szünetet is kért, de ő volt az aki már aznap keresett hogy elmondja hogy hiányzok neki és szeret. Azt mondta ha belepusztul akkor is kibirja a 14 napot... a 6. napon megjelent. Mindig kezdeményezte a békülést.
Ti mit láttok ebben? Félek kicsit, mert (tudom sablonos) de én tényleg nem tudnék nélküle élni, és tudom, hgy ő is keresne..
Segitenétek??
Köszönöm L/22
Szerintem ha hétköznap nem vagytok együtt, csak hétvégén és még így is szünet kell neki, akkor baj van.
Mindenképpen meg kell beszélnetek a dolgot őszintén.
:) Na, irok fejleményt :)
Megfogadtam hogy sem szerdán sem pedig csütörtökön nem keresem, de tegnap este 9kor csörgött a telefonom, és hát ő volt... nem vettem fel, de visszahivtam. Aranyos volt, elmondta milyen napja volt, kérdezte hogy vagyok... beszéltünk egy fél órát, aztán mondtam neki hogy sztem aludjunk mire igy köszönt el: rendben jóéjt szeretlek! :)
Talán ennyi lett volna ez a kirohanása? Azért hivott mert, hiányoztam neki?
:)
De... éppen hogy ő is melózik. Külön városba lakunk (nem nagy távolság 10 km) 6ig melózik, az utolsó busz ide hozzám 3/4 7kor van igy nem mindig éri el. Vmikor én is 6 utánra végzek és nekem meg fél 7kor megy el utolsó. Igy nem nagyon találkozunk hétközbe. Pecázni meg egyik haverunkkal jár, aminek inkább örülök mintha kocsmázna...
Tegnap este nem hivtam fel, mert rosszul voltam, bealudtam már 8kor, ma reggel hivtam, ezzll kezdte: hol voltál tegnap eltűnve?? :S:( Szóval egy napig nem beszélünk, tiszta kész van :)
Kiderül jön-e ma... kiváncsi leszek. :)
Szerintem ez csak egy őjabb hullámvölgye a párodnak. Majd egy pár nap és megint magához tér. Lehet fáradt, vagy csak mások idegesítették. Nekem is van ilyen időszakom, hogy senkit nem akarok magam körül tudni.
Várj még egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!