Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Van egy kis problémám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van egy kis problémám a kapcsolatommal (segitség) help me?

Figyelt kérdés

Eddig én osztogattam itt az észt, de most jött el annak az ideje, hogy én is tanácsot kérjek...

Párommal (22) 2 éve vagyunk együtt. (Pont tegnap 2 éve!!)

Minden jó volt köztünk, milliószor elmondta hogy szeret, imád és én is őt. A múlt hétvégén furcsán viselkedett, mert nem akart jönni hozzám (külön város, de csak 10 km), de megértettem, igy én mentem. Mikor ott voltam, nem volt semmi furcsa, aranyos volt, este hazajött velem.

Tegnap este felhivtam a szokott időben este. Elmondta hogy telt a napja, aztán mikor mondtam hogy boldog évfordulót, akkor elhallgatott, és azt mondta, hogy nem tudja miért vannak benne ezek az érzések, hogy lehet hogy egyedül szeretne lenni... Leforrázódtam.. :S Mondta, hogy nem akar más barátnőt, csak egyedül lenni. Kérdeztem tőle hogy szeret-e egyáltalán. Rögtön rávágta, hogy persze, szeret, csak nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban. (tehát ezért nem akart jönni talán..?) Beszélgettünk még, megpróbáltam nem sirni, mert eltelt pár perc, már arról beszélt, hogy jön hétvégén (apu megkérte vmire itt nálunk..) és megcsinálja. Kérdeztem tőle: utoljára jössz akkor...? Mire ő azt mondta hogy jajmár, nem dehogy, csak valamin változtatni kéne... Nem tudom hogy lenne a jó.

Voltunk már szakitásközelben, egyszer még 2 hetes szünetet is kért, de ő volt az aki már aznap keresett hogy elmondja hogy hiányzok neki és szeret. Azt mondta ha belepusztul akkor is kibirja a 14 napot... a 6. napon megjelent. Mindig kezdeményezte a békülést.

Ti mit láttok ebben? Félek kicsit, mert (tudom sablonos) de én tényleg nem tudnék nélküle élni, és tudom, hgy ő is keresne..

Segitenétek??

Köszönöm L/22

2009. szept. 23. 08:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

nálunk is ez ment, ő időt kért..kapott, majd egy fél év múlva egy tökéletes 7vége vénén azt mondta, h neki most egyedül kell lennie.. 3 hétig nem keresett..aztán fölhívott és elmondta, h úgyanúgy szeret mint korábban, csak valamin változtatni kell.. aztán 2 hónap mulva találkoztunk..imádtam vele lenni.. kicsit olyan is volt mindkettőnknek, mintha semmi sem változott volna, de igenis nagyon sok minden változott.. és nekem most kezd kinyílni a szemem, hogy.. ha ő lenne az igazi, akk nem hezitálna, h kellek e vajon vagy sem..

Ez nem törvényszerűség, de nálunk így alakul.. 5,5 évig volt az életem része..de most először félek tőle, h nem lesz mindig így.. persze, tudom, h nagyon fontos vagyok neki és szeret, de azt hiszem nem eléggé.. nekem viszont egy kicsi szerelem nem elég!

2009. szept. 25. 16:48
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosakat irtok...! :)
2009. szept. 25. 16:50
 23/26 anonim ***** válasza:
76%

Nem lesz itt semmi gond:)

Amúgy nem vízöntő a pasid??? Azok szoktak ilyenek lenni.

2009. szept. 25. 17:49
 24/26 A kérdező kommentje:
:D Nem, Oroszlán :)
2009. szept. 25. 18:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Volt nálad a pasid?
2009. szept. 26. 07:27
 26/26 A kérdező kommentje:
:) Igen, itt van. Tegnap este átjött. Aranyos volt, beszélgettünk, egész éjjel hozzám bújva aludt, aztán hajnalban annyit súgott a fülembe: annyira hiányoztál... :) nagyon édes. Most is itt van :) Köszönöm mindenkinek a tanácsot, bár nem ismerek itt senkit, jól esett hogy ilyen közvetlenek vagytok :)
2009. szept. 26. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!