Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk segítség! Ti mit tennétek a helyemben?
Röviden összefoglalom a dolgokat..
Most lettem gimis..és általában,sokan mondják hogy érettebb vagyok a koromnál meg nagyon gyönyörű..(amit én nem igy gondolok!)
És eggyik új osztálytársam nagyon bejön..iszonyatosan..Akivel régebben tizeneggy hónapot voltam eggyütt hozzá se vonzódtam ennyire,egyszerüen kell nekem ez a fiú..Viszont ő nagyon helyes meg vicces...Nekem kb ő az ideál.De osztályközéppont.. az osztály bohóca és elég sok lánynak fáj rá a foga..
Lányok!Hogyan tudnám megszerezni?Tudtára adni hogy többet akarok tőle?!:S
Fiúk..Ti ilyen esetben..Miket várnátok el egy lánytól..Mik azok az apró jelek amikből leveszitek hogy egy leányzó odavan értetek?:)
Válaszotokat előre is nagyonszépen köszönöm!:)
Én mindig az osztály bohóca voltam :D
Én is most lettem gimis :D
Én pl. nemszeretem ha kerülgetik a témát, ha bevallja bevallja ha nem akkor nem.
Mindenestre azért beszélgess vele hogy megismerjen.
Általában az beszokott jönni hogyha nem ülsz tőle annyira távol, nemkell rásimulni de azért legyél olyan közel hozzá hogy érezzen téged :D ( a jelenléted)
Szerintem a mosolygás az hülyeség :D
Picit legyél humoros, és ami a legfontosabb úgy közeledj hozzá hogy ne hozd zavarba :D
15/F
várjunk csak....most azért melyik gimi mert hasonló helyzet de más oldalról...xD eggyel fölénk jár és mindenkinek bejön a srác(szegényyyxDDD)
anyit mondok hogy BM. stimmel??
Nem..nemaz:)
Szinyei,gimibejárok..pesten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!