Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha 18 éves létemre egy 45 éves férfihez vonzódom?

Figyelt kérdés
Nincs apakomplexusom és az összes eddigi barátom is velem egykorú vagy max 4 évvel idősebb volt. De vele nagyon jól megértjük egymást és mát többször is utalt rá hogy nem bánná, ha nem csak barátok lennénk. Nem egy pocakos bácsira kell gondolni, nagyon jól néz ki a korhoz képest és emberileg is normális. Lécci csak normális válaszokat.
2011. júl. 14. 20:07
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz csak az érzéseiddel. 18 éves vagy, tehát felnőtt ember, azt választasz, akit akarsz.

Sok köze senkinek sincs hozzá. Aki megszól, meg megjegyzéseket tesz,annak ennyi öröme van, hogy másokról alkot véleményt, mert a saját világa elég lapos. Én inkább őket sajnálom.

2011. júl. 21. 18:46
 42/43 anonim ***** válasza:
51%

én 16 vagyok és barátom 28 tudom ez "csak" 12 év de szerintem normális ha te egy nálad jóval idősebb pasihoz vonzódsz

Figyelj eddig a mostanin kívül egy barátom volt (velem egy idős) és ő a szakításunk napján megmondta nekem, hogy ő még fiatal és nem veszi komolyan a kapcsolatunkat és már 2 lánnyal megcsalt és ő még fiatal szóval ne várjak tőle semmit (tényleg ezt mondta talán kicsit kedvesebben)

na mind1 a mostani pasimmal 2 hete járok és már többet volt velem mint a régi (úgy imádom)

eltértem a tárgytól A Válasz: még szép, hogy normális

2011. júl. 21. 18:50
 43/43 anonim ***** válasza:
bocsi az utolsó voltam kétszer írtam a fiatalt és ő is 2-SZER kihangsúlyozta :( na mindegy
2011. júl. 21. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!